Stoiximan Super League

«Δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός»

Παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, οι «πράσινοι» παραμένουν μεγάλη ομάδα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο βοηθός προπονητή του Ατρόμητου, Ανδρέας Σκέντζος.

Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός παραμένει ένας δύσκολος αντίπαλος παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματά του, εξέφρασε ο Ανδρέας Σκέντζος.

Μάλιστα, ο βοηθός προπονητή του Ατρόμητου υπογράμμισε πως αν και οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα παραμένουν μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Σκέντζος στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα:

«Στόχος μας κάθε Κυριακή είναι να μη δεχόμαστε γκολ και να πετυχαίνουμε. Αυτό το έχουμε καταφέρει σε ένα μεγάλο ποσοστό και γι' αυτό έχουμε αυτές τις επιτυχίες μέχρι στιγμής. Τώρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε την ομάδα ώστε να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη γι' αυτό το παιχνίδι».

Για το τι λείπει από τον Ατρόμητο, ώστε να βελτιώσει την εικόνα του:


«Σιγά- σιγά προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να καταφέρουμε να καταλάβουν τα παιδιά τί ζητάμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ένα μεγάλο ποσοστό πιστεύω ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται και προχωράμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Θα φτάσουμε και στο ποσοστό που θέλουμε για να είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας».


Για το αν ένα πληγωμένο "θηρίο" όπως ο Παναθηναϊκός κάνει το παιχνίδι πιο επικίνδυνο:


«Ο Παναθηναϊκός δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και θέλει προσοχή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι».

Για το αν θα μπορούσε να πει πως ο Ατρόμητος είναι το φαβορί της αναμέτρησης αφού οι «πράσινοι» είναι πολύ πίσω στην βαθμολογία:


«Φαβορί δεν παύει να είσαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά πρέπει να το αποδείξεις κιόλας ότι είσαι το φαβορί. Εμείς θέλουμε να έχουμε χαμηλούς τόνους για να αποδείξουμε την Κυριακή ότι αξίζουμε να είμαστε τόσο ψηλά στη βαθμολογία».


Για το αν μία πιθανή νίκη κόντρα στο «τριφύλλι» θα «κλειδώσει» την πέμπτη θέση για τον σύλλογο του Περιστερίου:


«Το να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό δε σημαίνει ότι έχεις κλειδώσει και τη θέση. Υπάρχουν ακόμα τόσα παιχνίδια μπροστά. Εμείς κοιτάμε κάθε Κυριακή να κερδίζουμε τον αντίπαλο είτε αυτός λέγεται Παναθηναϊκός είτε Κέρκυρα, είτε Πλατανιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x