Stoiximan Super League

Θετικά «μηνύματα» από Μακέντα

Πολλές είναι οι πιθανότητες να έρθει ο Φεντερίκο Μακέντα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρομήτου. Θετικός εμφανίζεται ο Ιταλός, ο οποίος δεν υπολογίζεται στην Γιουνάιτεντ. Προς Βέλγιο ο Σκόνδρας.

Αποφασισμένοι να φέρουν ένα δυνατό όνομα για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας παρουσιάζονται στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες αναμένεται να διαθέσουν ένα καλό ποσό για την απόκτηση της του Φεντερίκο Μακέντα, αφού έχουν λάβει θετικά «μηνύματα» από την πλευρά του Ιταλού επιθετικού.

Έτσι επικρατεί αισιοδοξία ότι μπορεί να έχει αίσιο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση και οι «κυανόλευκοι» να πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου.

Όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, η SportDay γράφει ότι οι διοικούντες τον Ατρόμητο έχουν επικοινωνήσει με τον εκπρόσωπο του Μακέντα που έχει τα δικαιώματά του στην Αγγλία για να διερευνήσουν τις προθέσεις του Ιταλού φορ.

Τα δεδομένα έχουν ως εξής: το συμβόλαιο του Μακέντα είναι γεγονός ότι κρίνεται πολύ υψηλό για τα οικονομικά δεδομένα του Ατρομήτου (αγγίζει περίπου τις 600.000 ευρώ), αλλά οι «κυανόλευκοι» σκοπεύουν να πληρώσουν σχεδόν το μισό για να τον αποκτήσουν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών της ομάδας και τον τελευταίο λόγο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τον έχει εκείνος.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο Μακέντα παρουσιάζεται σε πρώτη φάση θετικό στην προοπτική να παίξει στην Ελλάδα και γι' αυτόν τον λόγο στον Ατρόμητο είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για την απόκτησή του!

Την ίδια ώρα, ανοικτό παραμένει και το θέμα του Γιάννη Σκόνδρα. Ο αρχηγός του Ατρομήτου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ομάδων από το Βέλγιο (έχει ακουστεί και το όνομα της Άντερλεχτ) και είναι πιθανό αρκετά σύντομα να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x