Stoiximan Super League

Διαθέσιμος για ΠΑΣ

Με τον Νίκο Παντίδο να παίρνει μέρος στην σημερινή προπόνηση χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το επόμενο, εντός έδρας παιχνίδι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/11). Αυτομάτως ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός (που είχε χάσει προπονήσεις λόγω ενός χτυπήματος στην γάμπα στο ματς με τον Λεβαδειακό) τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Με τον Νίκο Παντίδο να παίρνει μέρος στην σημερινή προπόνηση χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη για το επόμενο, εντός έδρας παιχνίδι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/11).

Αυτομάτως ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός (που είχε χάσει προπονήσεις λόγω ενός χτυπήματος στην γάμπα στο ματς με τον Λεβαδειακό) τίθεται στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Αν και είναι πιθανό δίπλα στον Παπαχαζαρία να αγωνιστεί αντί γι’ αυτόν ο Γιαννίτσης, ενδεχόμενο που εξετάζουν οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής.

Από εκεί και πέρα, πέραν των τραυματιών Πουλίδο, Ηρακλή και του Γκέσιου που είναι τιμωρημένος, εκτός πλάνων βρίσκεται ο Ασλανίδης καθώς ως γνωστών ταλαιπωρείται από το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών και γυμνάζεται συντηρητικά.

Αύριο (15/11) έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x