Stoiximan Super League

Perfect… 10!

Η κατάκτηση δέκα βαθμών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι ο στόχος που θέτουν οι άνθρωποι του Άρη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα καταφέρει (και με εννέα γίνεται… δουλειά) θα πάρει βαθιά ανάσα και μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Η κατάκτηση δέκα βαθμών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι ο στόχος που θέτουν οι άνθρωποι του Άρη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα καταφέρει (και με εννέα γίνεται… δουλειά) θα πάρει βαθιά ανάσα και μπορεί να ελπίζει σε ακόμη καλύτερες μέρες.

Το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Πασσιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή αντιλαμβάνονται πλήρως τη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα και θέλουν αυτό να αλλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο, ώστε οι ποδοσφαιριστές τους να αγωνιστούν στη συνέχεια με λιγότερο άγχος… επιβίωσης.

Βασικός στόχος είναι η εκμετάλλευση του παράγοντα έδρα, δηλαδή η επίτευξη τριών νικών στα ισάριθμα παιχνίδια που δίνει αυτό το διάστημα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Ξάνθη, ενώ ιδιαίτερα σημαντικός θεωρείται και ο εκτός έδρας αγώνας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Γύρω από αυτό το θέμα κινήθηκε άλλωστε και η ομιλία των δύο τεχνικών στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου Πασσιαλής-Μπουγιουκλής ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν κανένα παράπονο από τη μέχρι σήμερα προσπάθεια των παικτών τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x