Stoiximan Super League

Δεν είχε Κουτρουμπή, αλλά… Σιαλμά

Στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής ντύθηκε επιθετικός. Και θα ντυνόταν και σκόρερ αν ο Καρνέζης δεν έκανε μεγάλη απόκρουση. Η αίσθηση του «γαμώτο» όμως δεν είναι το μοναδικό ενθύμιο που κράτησε ο στόπερ της ΑΕΚ από το ντέρμπι. Αλλά και ένα αιμάτωμα στον μηρό, που δεν του επέτρεψε να βρεθεί στην προπόνηση της Δευτέρας. Εκεί όπου βρέθηκε, αντίθετα, ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος της «Ένωσης», ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Στην τελευταία φάση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Κουτρουμπής ντύθηκε επιθετικός. Και θα ντυνόταν και σκόρερ αν ο Καρνέζης δεν έκανε μεγάλη απόκρουση.

Η αίσθηση του «γαμώτο» όμως δεν είναι το μοναδικό ενθύμιο που κράτησε ο στόπερ της ΑΕΚ από το ντέρμπι.

Αλλά και ένα αιμάτωμα στον μηρό, που δεν του επέτρεψε να βρεθεί στην προπόνηση της Δευτέρας.

Εκεί όπου βρέθηκε, αντίθετα, ένας (όχι και τόσο) παλιός γνώριμος της «Ένωσης», ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Όσο… αναστρέψιμη μοιάζει λοιπόν η κατάσταση του Κουτρουμπή (που αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα μετά το σημερινό ρεπό και να τεθεί στη διάθεση του Έβαλντ Λίνεν για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) άλλο τόσο αναστρέψιμη θεωρεί και την κακή πορεία της ομάδας ο Σιαλμάς.

Και το επανέλαβε αρκετές φορές στις συζητήσεις που είχε με τους πρώην συμπαίκτες του, κατά τη διάρκεια των οποίων αναφέρθηκε στη δική του πορεία στο Αζερμπαϊτζάν (την περασμένη Κυριακή πέτυχε άλλα δυο γκολ) αλλά κυρίως προσπάθησε να τους εκφράσει την πίστη πως η βαθμολογική θέση της ΑΕΚ είναι πλασματική και ότι γρήγορα θα την αλλάξουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x