Stoiximan Super League

Poke… AEK!

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν. Το κακό όνειρο όμως που βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΚ με την ομάδα τους τελευταία στη βαθμολογία συνεχίζεται. Και μόνο ένα δυνατό «σκούντηγμα» μπορεί να τη σπρώξει για ν’ ανέβει. Σαν αυτό που ελπίζεται ότι θα δώσει μες στη βδομάδα ο Δημήτρης Βιντιάδης, ανακοινώνοντας την απόφασή του να επενδύσει στην ΠΑΕ. Αν γίνει εξάλλου αυτό, η «Ένωση» δεν θα δει μονάχα «άσπρη μέρα». Αλλά και με διαφορετικό μάτι πλέον το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν.

Το κακό όνειρο όμως που βλέπουν οι φίλοι της ΑΕΚ με την ομάδα τους τελευταία στη βαθμολογία συνεχίζεται. Και μόνο ένα δυνατό «σκούντηγμα» μπορεί να τη σπρώξει για ν’ ανέβει.

Σαν αυτό που ελπίζεται ότι θα δώσει μες στη βδομάδα ο Δημήτρης Βιντιάδης, ανακοινώνοντας την απόφασή του να επενδύσει στην ΠΑΕ.

Αν γίνει εξάλλου αυτό, η «Ένωση» δεν θα δει μονάχα «άσπρη μέρα». Αλλά και με διαφορετικό μάτι πλέον το επόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τι κι αν η ομάδα «μαζεύτηκε»; Τι κι αν δείχνει πλέον να κάνει τα βασικά; Τι κι αν δεν μοιάζει πια η χαρά κάθε πικραμένου (παρόλο που ανακούφισε ακόμα κι αυτόν τον Παναθηναϊκό); Η ΑΕΚ έφυγε από ένα ακόμα παιχνίδι με άδεια τα χέρια. Κι επειδή το βασικό πρόβλημα είναι άλλο -το ιδιοκτησιακό- η επίλυσή του μοιάζει ο μόνος ίσως τρόπος να σηκώσει κεφάλι.

Μετά από εβδομάδες υπομονής λοιπόν, αναλυτικούς ελέγχους, συνεχείς αναβολές και τη νέα τοποθέτηση του Ανδρέα Δημητρέλου έπειτα από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ότι «εκτός απροόπτου, θα έχουμε θετικές εξελίξεις» όλοι περιμένουν τις ανακοινώσεις από την πλευρά του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις. Ή για την ακρίβεια περιμένουν την ανακοίνωση πως είναι ειλημμένη πλέον η απόφαση να επενδύσουν στην ΠΑΕ και να τη βγάλουν από το αδιέξοδο.

Εξάλλου, το τελευταίο deadline που διέρρευσε πως υπάρχει για να γίνει κάτι τέτοιο εκπνέει πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι την Κυριακή. Ως τότε λοιπόν θα φανεί αν η εξαγγελία των ευχάριστων νέων επιλέχθηκε να γίνει σε αυτό το σημείο ώστε να συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο ο κόσμος ενόψει ντέρμπι.

Διότι αλλιώς θα είναι σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι να παραταχθεί και πάλι μια ομάδα αβοήθητη, χωρίς εγγυήσεις ότι θα υπάρχει τον άλλο μήνα και με παίκτες που αναγκάζονται να διαμαρτυρηθούν με αποχή από το ξενοδοχείο για τα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Και αλλιώς φυσικά να παραταχθεί με (εν δυνάμει έστω) ιδιοκτήτες, μεταμορφωμένη ψυχολογία και πολλαπλασιασμένους τους -ήδη υποδειγματικούς- φίλους της στην εξέδρα. Σε κάθε περίπτωση, το «Κυριακή κοντή γιορτή» μοιάζει κλισέ -αλλά το ιδανικότερο για να περιγράψει την κατάσταση… stand by που βρίσκεται ολόκληρη η ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x