Stoiximan Super League

Προχωράει Βοτανικό και Λεωφόρο

Με στόχο να προχωρήσει πιο γρήγορα το γήπεδο στον Βοτανικό και να γίνει η ανακατασκευή της γηπέδου της Λεωφόρου συνεχίστηκαν χθες οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τους αρμόδιους φορείς. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε με στελέχη της Πολιτείας, ενώ συζήτησε για τα παραπάνω θέματα με τον Ερασιτέχνη και, τον Δήμο Αθηναίων και την πλευρά Βωβού.

Με στόχο να προχωρήσει πιο γρήγορα το γήπεδο στον Βοτανικό και να γίνει η ανακατασκευή της γηπέδου της Λεωφόρου συνεχίστηκαν χθες οι επαφές του Γιάννη Αλαφούζου με τους αρμόδιους φορείς.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μίλησε με στελέχη της Πολιτείας, ενώ συζήτησε για τα παραπάνω θέματα με τον Ερασιτέχνη και, τον Δήμο Αθηναίων και την πλευρά Βωβού.

Πρόθεση του γνωστού επιχειρηματία είναι να πάνε όλοι μαζί ενωμένοι στη συζήτηση του Προεδρικού Διατάγματος στο ΣτΕ την 1η Νοεμβρίου.

Αν αυτό γίνει και μπει στο Π.Δ. συμπληρωματικά ότι «πρώτα θα δοθεί η άδεια κατασκευής του γηπέδου και μετά θα γκρεμιστεί η Λεωφόρος», τότε μέχρι τον Δεκέμβριο θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις για την κατασκευή γηπέδου 25.000 θέσεων με χρηματοδότηση που θα βρει ο Δήμος.

Εν τω μεταξύ, μέσα στις επόμενες 20 μέρες αναμένεται να αρχίσουν τα έργα για τον χλοοτάπητα και στο «τριφύλλι» περιμένουν να αλλάξει ο νόμος της Μπιρμπίλη και να μπορούν να γίνουν μεγαλύτερα έργα, ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x