Stoiximan Super League

Ένα ευχέλαιο ρε παιδιά…

Η αλήθεια είναι πως η φετινή χρονιά, κρύβει αρκετές κακοδαιμονίες για τον Παναθηναϊκό. Κακές κληρώσεις, «ξεσπιτώματα» λόγω συναυλιών, μεταγραφές που δεν του «βγήκαν»για χι, ψι λόγους κλπ. Αλλά αυτή, η τελευταία ατυχία, με τους τραυματισμούς του Χριστοδουλόπουλου και του Βύντρα σε προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας και μάλιστα τη στιγμή που οι «πράσινοι» αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους, ε, είναι εκνευριστική. Ειδικά για τον Φερέιρα.

Η αλήθεια είναι πως η φετινή χρονιά, κρύβει αρκετές κακοδαιμονίες για τον Παναθηναϊκό.

Κακές κληρώσεις, «ξεσπιτώματα» λόγω συναυλιών, μεταγραφές που δεν του «βγήκαν»για χι, ψι λόγους κλπ.

Αλλά αυτή, η τελευταία ατυχία, με τους τραυματισμούς του Χριστοδουλόπουλου και του Βύντρα σε προπονήσεις με την Εθνική Ελλάδας και μάλιστα τη στιγμή που οι «πράσινοι» αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματά τους, ε, είναι εκνευριστική.

Ειδικά για τον Φερέιρα. Ο οποίος έβλεπε πως η έλλειψη ψυχολογίας παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στην απόδοσή της ομάδας του και πάνω που όλα έφτιαξαν, χάνει δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές αυτής της ανάκαμψης. Και όχι την ώρα που τους προπονούσε αυτός ή σε παιχνίδι του Παναθηναϊκού, αλλά σε προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας. Ειδικά η περίπτωση Χριστοδουλόπουλου, που όποτε… φορτσάρει και παίρνει τα πάνω του, κάτι παθαίνει, είναι για Όσκαρ γκαντεμιάς.

Αλλά και του Βύντρα η υπόθεση, κρύβει μπόλικη ατυχία για τον Πορτογάλο τεχνικό του «τριφυλλιού». Διότι ο Φερέιρα τον χρησιμοποίησε στο τελευταίο ματς με τη Ξάνθη ως αμυντικό χαφ, για έναν και μόνο λόγο. Διότι πέραν του Βιτόλο, δεν υπάρχει άλλος να παίξει αυτή τη θέση. Και όλο αυτό, προέρχεται από τι άλλο, από γκαντεμιά. Αφού ο ποδοσφαιριστής που αποκτήθηκε το καλοκαίρι με τις ευλογίες του Πορτογάλου, είναι ο Σο, ο οποίος με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα έπαθε υποτροπή σε μια θλάση που κουβάλαγε και μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί λεπτό με τα πράσινα!

Και να ήταν μόνο αυτά; Το μενού των «πράσινων» διεθνών που τραυματίζονται με την Εθνική τους είναι… μακρύ. Και οι διεθνείς, συνήθως είναι και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές μιας ομάδας για αυτό και αγωνίζονται με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα. Αυτό δεν συμβαίνει με τον Μπουμσόνγκ, που ναι μεν δεν παίζει με την Εθνική Γαλλίας, αλλά η γάμπα του τον ταλαιπωρεί και όπως φαίνεται, θα τον ταλαιπωρεί συχνά φέτος…

Από εκεί και πέρα, το μενού… πράσινης γκαντεμιάς περιέχει ακόμη Φοίβους(!) και Red Hot Chili Peppers να ξεσπιτώνουν την ομάδα και να την βάζουν να ταξιδεύει ακόμη και στα εντός έδρας της παιχνίδια, κληρώσεις με τις δυσκολότερες ομάδες και στο Τσάμπιονς Λιγκ (Μάλαγα) και στο Γιουρόπα (Τότεναμ, Λάτσιο), άτυχα αποτελέσματα που έφεραν την γκρίνια και την κακή ψυχολογία μαζί με όλα τα άλλα (Γιάννενα, Πανθρακικό που οι πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει) και ενδεχομένως στην Παιανία να πρέπει να ξανασκεφτούν την περίπτωση ενός νέου ευχελαίου, γιατί φαίνεται πως αυτό που έγινε στην αρχή της σεζόν, δεν έπιασε…

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x