Stoiximan Super League

Ανησυχία για Λάζαρο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Ξάνθη, κλήθηκε στην Εθνική. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από την Κυριακή και θα έπρεπε προφανώς να ξεκουράσει το πόδι του. Η επιθυμία του όμως να αγωνιστεί με το εθνόσημο και το ζόρισμα του ποδιού στην προπόνηση της Τετάρτης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκάλεσαν το οίδημα στον μηρό του και την ανησυχία στο «τριφύλλι».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μετά την εκπληκτική εμφάνιση με την Ξάνθη, κλήθηκε στην Εθνική.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε μικροενοχλήσεις στον τετρακέφαλο από την Κυριακή και θα έπρεπε προφανώς να ξεκουράσει το πόδι του.

Η επιθυμία του όμως να αγωνιστεί με το εθνόσημο και το ζόρισμα του ποδιού στην προπόνηση της Τετάρτης με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκάλεσαν το οίδημα στον μηρό του και την ανησυχία στο «τριφύλλι».

Δέκα μέρες εκτός είναι η πρώτη διάγνωση, αλλά περισσότερα θα γίνου γνωστά, μετά την μαγνητική εξέταση που θα του κάνει ο γιατρός των «πράσινων», κ. Κουλουμέντας. Πάντως, είναι δύσκολο, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να προλάβει το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Άρη και θα γίνει αγώνας δρόμου για αυτό με τη Λάτσιο.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x