Stoiximan Super League

«Μπήκαν» Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο

Οι Ματίας Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο ακολούθησαν και ολοκλήρωσαν όλο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του Ατρομήτου, σε αντίθεση με την χθεσινή ημέρα, που είχε αποφασιστεί να αποφορτιστούν. Μισή προπόνηση για Κούτσι, θεραπεία για Αθανασίου. Απόντες οι διεθνείς Δημούτσος, Μπάλλας και Μπάρκας.

Οι Ματίας Ιγκλέσιας και Σουμπίνιο ακολούθησαν και ολοκλήρωσαν όλο το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης του Ατρομήτου, σε αντίθεση με την χθεσινή ημέρα, που είχε αποφασιστεί να αποφορτιστούν.

Μισή προπόνηση για Κούτσι, θεραπεία για Αθανασίου. Απόντες οι διεθνείς Δημούτσος, Μπάλλας και Μπάρκας.

Η αποκατάσταση συνεχίζεται για τους Νιάζι Κούτσι και Αντώνη Αθανασίου, με σκοπό να επιστρέψουν αμφότεροι σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων το συντομότερο δυνατόν.

Ο Φινλανδός επιθετικός ακολούθησε το μισό πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και συνέχισε με ατομικό, με την προοπτική αύριο (Πέμπτη 11/10) να είναι έτοιμος. Ο Αθανασίου εξακολούθησε την θεραπεία του λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο.

Για αύριο (πρώτο γκρουπ παικτών) και την Παρασκευή (δεύτερο γκρουπ), έχουν προγραμματιστεί εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του εργοφυσιολόγου Γιώργου Ζιώγα, ενώ και για τις δύο ημέρες είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x