Stoiximan Super League

Και στην Κρήτη… σαν στο σπίτι!

Το δικό της σπίτι είναι γκρεμισμένο. Το ΟΑΚΑ χρειάζεται προσπάθεια από τον κόσμο της (σαν αυτή που γίνεται φέτος) για να το αισθανθεί τέτοιο. Οι φίλοι της στην επαρχία όμως δεν χρειάζονται προσπάθεια για να κάνουν την ΑΕΚ να νιώσει «σαν στο σπίτι της». Όπως και στην Αλεξανδρούπολη, έτσι και στην Κρήτη, περισσότεροι από 50 οπαδοί υποδέχθηκαν την «Ένωση» και της προσέφεραν τη… ντόπα που δεν θα μπορέσουν να της προσφέρουν την Κυριακή από το πέταλο του «Γεντί Κουλέ».

Το δικό της σπίτι είναι εδώ και χρόνια γκρεμισμένο.

Το ΟΑΚΑ χρειάζεται προσπάθεια από τον κόσμο της (σαν αυτή που γίνεται φέτος) για να το αισθανθεί τέτοιο.

Οι φίλοι της στην επαρχία ωστόσο δεν χρειάζονται προσπάθεια για να κάνουν την ΑΕΚ να νιώσει «σαν στο σπίτι της».

Όπως και στην Αλεξανδρούπολη, λοιπόν, έτσι και στην Κρήτη, περισσότεροι από 50 οπαδοί υποδέχθηκαν την «Ένωση» και της προσέφεραν τη… ντόπα που δεν θα μπορέσουν να της προσφέρουν την Κυριακή από το πέταλο του «Γεντί Κουλέ».

Η υποδοχή της αποστολής της ΑΕΚ σε επαρχιακές πόλεις δεν είναι φοβερή είδηση. Πόσω μάλλον σε πόλεις όπως το Ηράκλειο όπου αυτό αποτελεί… παράδοση. Το γεγονός ωστόσο ότι ο κόσμος της Ένωσης -όχι μόνο δεν απογοητεύεται από τα κακά αποτελέσματα, αλλά εξακολουθεί να εκφράζει με κάθε τρόπο τη στήριξή του στην ομάδα αν μη τι άλλο αποτελεί το πιο ενθαρρυντικό δείγμα του ότι παραμένει μεγάλη.

Ως τέτοια την υποδέχθηκαν λοιπόν και περισσότεροι από 50 οπαδοί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όταν έφτασε το απόγευμα της Κυριακής. Με συνθήματα, καπνογόνα και (κυρίως) ντόπες στα νέα παιδιά ότι ο κόσμος παραμένει δίπλα τους ανεξάρτητα από το αν χάνουν ή κερδίζουν.

Αφού αποθέωσαν λοιπόν όλα τα μέλη της αποστολής (την οποία συνόδευαν οι Χρήστος Κωστής και Ηλίας Μπόβαλης και θα συναντήσει την Κυριακή στο Ηράκλειο ο Θωμάς Μαύρος) οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί ζήτησαν τη νίκη στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ… κι ας μην είναι οι ίδιοι στην εξέδρα -λόγω της απόφασης της κρητικής ΠΑΕ- για να τη χαρούν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x