Stoiximan Super League

«Πέταξε» για Κρήτη ο Κοντοές

Με χαμόγελα από τον Βαγγέλη Βλάχο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Ο τεχνικός της Ένωσης είδε σήμερα τον Κοντοέ να γυμνάζεται κανονικά και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που πέταξε για την Κρήτη.

Με χαμόγελα από τον Βαγγέλη Βλάχο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Ο τεχνικός της Ένωσης είδε σήμερα τον Κοντοέ να γυμνάζεται κανονικά και έτσι τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που πέταξε για την Κρήτη.

Ο αμυντικός της Ένωσης ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τις τρεις τελευταίες ημέρες και η συμμετοχή του στο ματς του Ηρακλείου θεωρούνταν αμφίβολη.

Παρόλα αυτά όμως κατάφερε να συμμετάσχει κανονικά (έστω στην τελευταία προπόνηση) και παρά τις χαμένες προπονήσεις της εβδομάδας η έλλειψη αριστερού μπακ αναμένεται να οδηγήσει τον Βαγγέλη Βλάχο στην απόφαση να τον ξεκινήσει βασικό.

Από την αποστολή για την Κρήτη απουσιάζουν τα ονόματα των Λαγού και Βαλεντίνου Βλάχου, οι οποίοι είναι τραυματίες και σήμερα έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και εκείνα των Σταματή, Κοτσαρίδη, Τσίτα.

Οι 20 παίκτες που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο είναι οι: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Γιάγκο, Κορδέρο, Κατσικοκέρης, Κατίδης, Γκερέιρο, Παυλής, Ρίκκα, Φουρτάδο, Φούντας, Φέτσης, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Νικολιάς, Αρκούδας, Γροντής, Κουρέλλας, Κουτρουμπής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x