Stoiximan Super League

Στα τελειώματα εστίασε ο Μπάγεβιτς

Περισσότερο χρειάζεται να είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στις τελευταίες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, σύμφωνα με όσα είπε Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε αρκετά παράπονα από τους μεσοεπιθετικούς στο παιχνίδι των Περιστεριωτών με τον Πλατανιά και χθες του έκανε αρκετές παρατηρήσεις.

Περισσότερο χρειάζεται να είναι οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου στις τελευταίες ευκαιρίες που παρουσιάζονται, σύμφωνα με όσα είπε Ντούσαν Μπάγεβιτς κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε αρκετά παράπονα από τους μεσοεπιθετικούς στο παιχνίδι των Περιστεριωτών με τον Πλατανιά και χθες του έκανε αρκετές παρατηρήσεις.

Οι περισσότερες αφορούσαν το γεγονός ότι η ομάδα είχε την κυκλοφορία της ομάδας, όμως της έλειψε η τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα. Έτσι οι «κυανόλευκοι» - με μοναδική εξαίρεση την ευκαιρία του Δημούτσου, δεν απείλησαν τους Κρητικούς.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο Μπάγεβιτς δούλεψε αρκετά στο τελείωμα των φάσεων. Για αρκετή ώρα και αφού είχε τελειώσει με την τακτική, έβαλε τους παίκτες του να τελειώνουν τις φάσεις προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απέναντι στον Παναθηναϊκό και να εκμεταλλευτεί η ομάδα τις ευκαιρίες που θα της παρουσιαστούν.

Εν τω μεταξύ, ο 64χρονος προπονητής προσανατολίζεται να «φρεσκάρει» την ομάδα, αφού το πρόγραμμα μέχρι σήμερα ήταν αρκετά φορτωμένο και ίσως πάρουν φανέλα βασικού ο Πίτου Γκαρσία και ο Καραγκούνης. Επίσης, ερωτηματικό αποτελεί η χρησιμοποίηση του Μπρίτο στην ενδεκάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x