Stoiximan Super League

Σκέφτονται Παναθηναϊκό στο Περιστέρι

Το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά αποτελεί παρελθόν και στον Ατρόμητο κρατάνε το θετικό αποτέλεσμα, βάσει και των λεγομένων του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Η προσοχή όλων πλέον στην ομάδα του Περιστερίου στρέφεται στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, με την σημερινή προπόνηση να περιλαμβάνει αποθεραπεία και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Συλλυπητήρια της ΠΑΕ στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Το παιχνίδι απέναντι στον Πλατανιά αποτελεί παρελθόν και στον Ατρόμητο κρατάνε το θετικό αποτέλεσμα, βάσει και των λεγομένων του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Η προσοχή όλων πλέον στην ομάδα του Περιστερίου στρέφεται στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής απέναντι στον Παναθηναϊκό, με την σημερινή προπόνηση να περιλαμβάνει αποθεραπεία και ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Συλλυπητήρια της ΠΑΕ στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Η προετοιμασία των παικτών του Ντούσαν Μπάγεβιτς για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό που θα γίνει στην Λιβαδειά ξεκίνησε, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Πλατανιά να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας με σάουνα, υδρομασάζ και χαλάρωμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα.

Μοναδικό ερωτηματικό στην παρούσα χρονική στιγμή, αποτελεί το επίπεδο ετοιμότητας του Εντουάρντο Μπρίτο. Ο Βραζιλιάνος μέσος προέρχεται από τραυματισμό και έκανε θεραπεία ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως ο παίκτης θα είναι σε θέση να ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα την προσεχή Τετάρτη.

Η διοίκηση του Ατρομήτου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του φιλάθλου που έχασε την ζωή του κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:


«H ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του φιλάθλου Γιάννη Γαρμπιδάκη που έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς ενώ παρακολουθούσε τον χθεσινό αγώνα της ομάδας μας με τον Πλατανιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x