Stoiximan Super League

Πρώτο «τεστ» για Ατρόμητο

Με το «τρίποντο» θέλει να φύγει ο Ατρόμητος από μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Πλατανιά στην Κρήτη (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Για αυτό τον λόγο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους «κυανόλευκους» να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, να πετύχουν ένα γρήγορο και να κάνουν πιο εύκολα για εκείνους τα πράγματα. Το σημερινό παιχνίδι είναι μία «δοκιμασία» για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει θετικά το φετινό πρωτάθλημα.

Με το «τρίποντο» θέλει να φύγει ο Ατρόμητος από μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Πλατανιά στην Κρήτη (18:15, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Για αυτό τον λόγο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους «κυανόλευκους» να μπουν δυνατά στο παιχνίδι, να πετύχουν ένα γρήγορο και να κάνουν πιο εύκολα για εκείνους τα πράγματα.

Το σημερινό παιχνίδι είναι μία «δοκιμασία» για τους Περιστεριώτες, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει θετικά το φετινό πρωτάθλημα και έχουν κάνει το «δύο στα δύο» στις πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκας.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός γνωρίζει ότι το παιχνίδι με τους Κρητικούς κρύβει παγίδες και είναι δυσκολότερο από εκείνο της πρεμιέρας, κάτι που επεσήμανε και στους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν έχουν ήττα στα δύο πρώτα ματς και κέρδισαν εύκολα τον Πανθρακικό. Είναι επικίνδυνη ομάδα και θέλω να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξεκινήσουμε με τρεις νίκες, πριν τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό», είπε μεταξύ άλλων ο Μπάγεβιτς.

Όσον αφορά τα πλάνα του, ο 64χρονος προπονητής σκοπεύει να παρατάξει με σύστημα 4-2-3-1 την ομάδα του. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας και Δημούτσος, ενώ πιο μπροστά θα είναι οι Επστάιν, Σουμπίνιο και Μπέλιτς. Στην κορυφή θα είναι ο Καραμάνος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Καλλέργης, Ταυλαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Κούτσι, Καραγκούνης και Μπάλας. Ο Μπάγεβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Εντουάρντο Μπρίτο, ο οποίος χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά από την Τρίτη αναμένεται να ενσωματωθεί πλήρως στην υπόλοιπη ομάδα και θα δώσει κανονικά το «παρών» κόντρα στον Παναθηναϊκό την 4η αγωνιστική.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x