Stoiximan Super League

Δεν πάει Κρήτη ο Μπρίτο

Την αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά (16/9 18:15) στην Κρήτη ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Ο τεχνικός του Ατρόμητου άφησε εκτός τον Μπρίτο για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του από την στιγμή που έχει κάκωση στο γόνατο.

Την αποστολή του αγώνα με τον Πλατανιά (16/9 18:15) στην Κρήτη ανακοίνωσε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στους παίκτες του μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου άφησε εκτός τον Μπρίτο για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή τουτου από την στιγμή που έχει κάκωση στο γόνατο.

Η ομάδα του Περιστερίου θα κάνει άλλη μία προπόνηση αύριο στον προπονητικό της κέντρο και έπειτα θα αναχωρήσει για τα Χανιά. Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσει και ο πρόεδρος του Ατρόμητου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος θα βρεθεί στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι 19 «εκλεκτοί» του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Καλλέργης, Καραμάνος, Γκαρσία, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Επστάιν, Κούτσι, Καραγκούνης, Μπέλιτς, Μπάλλας και Σουμπίνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x