Stoiximan Super League

Ξεχνάει (για λίγο) τη Νιούκαστλ

Την Κέρκυρα εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα ο Ατρόμητος με στόχο τη νίκη για να μπει θετικά στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. (19:15, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr). Οι Περιστεριώτες καλούνται να αφήσουν στην άκρη το επαναληπτικό παιχνίδι με την Νιούκαστλ για τα πλέι-οφ του Europa League και να συγκεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις αρχίζοντας την προσπάθεια για είσοδο στην πεντάδα και τη δεύτερη σερί έξοδο στην Ευρώπη.

Την Κέρκυρα εκτός έδρας αντιμετωπίζει σήμερα ο Ατρόμητος με στόχο τη νίκη για να μπει θετικά στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. (19:15, Novasports 4, NovaΣΠΟΡ 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Περιστεριώτες καλούνται να αφήσουν στην άκρη το επαναληπτικό παιχνίδι με την Νιούκαστλ για τα πλέι-οφ του Europa League και να συγκεντρωθούν στις εγχώριες διοργανώσεις αρχίζοντας την προσπάθεια για είσοδο στην πεντάδα και τη δεύτερη σερί έξοδο στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν τα ματς με τις «καρακάξες» και να προσέξουν τον αγώνα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

«Τα παιχνίδια στο ξεκίνημα κρύβουν εκπλήξεις. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να αρχίσουμε το πρωτάθλημα με νίκη», ήταν τα λόγια του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Λόγω του κρίσιμου αγώνα της Πέμπτης είναι πιθανό ο Μπάγεβιτς να αλλάξει τρία με τέσσερα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων». Τη θέση του τιμωρημένου, Νίκου Λαζαρίδη θα πάρει ο Στάθης Ταυλαρίδης, ενώ φανέλα βασικού διεκδικούν οι Πίτου Γκαρσία, Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Καραμάνος.

Συγκεκριμένα, ο 64χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Ταυλαρίδη και Γιαννούλη. Την τριπλέτα των χαφ θα αποτελέσουν οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας και Πίτου Γκαρσία. Στα δεξιά της επίθεσης θα είναι ο Καραγκούνης, αριστερά ο Μπρίτο και Κούτσι (ή Καραμάνος).

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Μπέλιτς, Μπάλλας, Σουμπίνιο, Επστάιν και Καλλέργης.

Εν τω μεταξύ, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο Ατρόμητος θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός επιθετικού. Ωστόσο, η διοίκηση του συλλόγου δεν επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x