Stoiximan Super League

Το πιστεύει ο Σπανός

Πριμ 300.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Νιούκαστλ υποσχέθηκε ο Γιώργος Σπανός στους ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου σε ομιλία του μετά το παιχνίδι. Πρόκειται για μια απόδειξη ότι ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου πιστεύει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί και πως υπάρχουν ελπίδες για να γίνει η έκπληξη.

Όσο δύσκολο και να είναι ο Γιώργος Σπανός πιστεύει ότι οι παίκτες του Ατρόμητου μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να αποκλείσουν την Νιούκαστλ από τους ομίλους του Europa League. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου δεν έμεινε στα λόγια αλλά προχώρησε και σε πράξη…

Σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια κόντρα στην αγγλική ομάδα, τους ανακοίνωσε την απόφασή του να δώσει έξτρα πριμ 300.000 ευρώ για την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Σπανός όπου σταθεί και όπου βρεθεί τονίζει ότι δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο πρόκρισης στους ομίλους, δηλώνοντας ότι η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να κάνει τη ζημιά στην Νιούκαστλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x