Stoiximan Super League

Χαμόγελα εν όψει Νιούκαστλ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρομήτου για το πρώτο παιχνίδι με την Νιούκαστλ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το πρόσωπο που επέδειξαν οι Περιστεριώτες στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο ήταν το καλύτερό μεσοεπιθετικά από τα φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ατρομήτου για το πρώτο παιχνίδι με την Νιούκαστλ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρουσιάζεται ικανοποιημένος από το πρόσωπο που επέδειξαν οι Περιστεριώτες στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο ήταν το καλύτερό μεσοεπιθετικά από τα φιλικά που έδωσαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Παράλληλα, διατηρήθηκε η καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας και όλοι περιμένουν ότι οι «κυανόλευκοι» θα είναι απόλυτα έτοιμοι για τους αγώνες με τους Άγγλους.

Επίσης, θετικό είναι το στοιχείο ότι ο Μπάγεβιτς δεν «πονοκεφαλιάζει» με προβλήματα τραυματισμών και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του.

Η προετοιμασία του Ατρομήτου ολοκληρώνεται χωρίς τραυματισμούς και με όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για να μπορέσουν οι «κυανόλευκοι» να δώσουν τη μάχη τους κόντρα στη Νιούκαστλ την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x