Stoiximan Super League

Στο… μικροσκόπιο του Ατρόμητου η Νιούκαστλ

Στην Αγγλία θα μεταβούν οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Τόλης Αποστόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσεχή αντίπαλο του Ατρόμητου για τα πλέι οφ του Europa League, Νιούκαστλ στην πρεμιέρα της. Ο βοηθός προπονητή και ο σκάουτερ των «κυανόλευκων» αντίστοιχα θα ταξιδέψουν ώστε να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για τη δύσκολη αποστολή των Περιστεριωτών για πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Στην Αγγλία θα μεταβούν οι Λύσσανδρος Γεωργαμλής και Τόλης Αποστόλου προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την προσεχή αντίπαλο του Ατρόμητου για τα πλέι οφ του Europa League, Νιούκαστλ στην πρεμιέρα της.

Ο βοηθός προπονητή και ο σκάουτερ των «κυανόλευκων» αντίστοιχα θα ταξιδέψουν ώστε να συλλέξουν όσο το δυνατό περισσότερες πληροφορίες για τη δύσκολη αποστολή των Περιστεριωτών για πρόκριση στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάλιστα, τους… έκατσε καλά και η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, καθώς η Νιούκαστλ καλείται να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο αντίπαλο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», όπως είναι η Τότεναμ και σίγουρα θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας των «καρακαξών».

Όσον αφορά την προετοιμασία του συλλόγου, αυτή συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να περιμένει τις επιστροφές των τεσσάρων διεθνών, Δημούτσο, Καραγκούνη, Μπάλα και Κούτσι, οι οποίο θα προπονηθούν χαλαρά την Πέμπτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x