Stoiximan Super League

Έδιωξε τον Κοντοέ ο Βλάχος!

Στα αποδυτήρια έστειλε τον Γιάννη Κοντοέ ο Βάγγελης Βλάχος κατά την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, λόγω επεισοδίου που είχαν οι δύο άνδρες. Μάλιστα, ο προπονητής της «Ένωσης» τον έδιωξε με την ατάκα «εδώ δεν είναι Πανιώνιος!» και τον «έκοψε» από την αποστολή για το φιλικό της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών. Ποιοι είναι οι 21 που πήρε μαζί του ο Βλάχος για το αυριανό ματς.

Στα αποδυτήρια έστειλε τον Γιάννη Κοντοέ ο Βάγγελης Βλάχος κατά την απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ, λόγω επεισοδίου που είχαν οι δύο άνδρες. Μάλιστα, ο προπονητής της «Ένωσης» τον έδιωξε με την ατάκα «εδώ δεν είναι Πανιώνιος!» και τον «έκοψε» από την αποστολή για το φιλικό της Τρίτης με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Τα προβλήματα που επικρατούν στους «κιτρινόμαυρους» φαίνεται ότι δεν περιορίζονται μόνο στο διοικητικό και οικονομικό «κομμάτι». Ο Γιάννης Κοντοές είχε αρκετά νεύρα στην προπόνηση στα Σπάτα και όταν ζήτησε αλλαγή στο καθιερωμένο δίτερμα, φέρεται να μουρμούρισε κάποια… γαλλικά. Μόλις το αντιλήφθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, τον έστειλε στα αποδυτήρια και μάλιστα μπροστά στους συμπαίκτες του «πέταξε» την ατάκα, «εδώ δεν είναι Πανιώνιος»!

Ο Βλάχος φαίνεται ότι δεν είναι γενικότερα ικανοποιημένος από την απόδοση του Κοντοέ και δεδομένα το «κλίμα» για τον αμυντικό της ΑΕΚ είναι πλέον «βαρύ». Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό της Τρίτης κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών, με τον πρώην άσο του Πανιωνίου να είναι απών. Εκτός του προσεχούς φιλικού έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Εμίλιο Φουρτάδο, για καθαρά λόγους ετοιμότητας.

Αναλυτικά, η αποστολή:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Σιαλμάς, Ρίκκα, Λαγός, Β. Βλάχος, Ματεντζίδης, Τσαμουρλίδης, Φέτσης, Κοτσαρίδης, Παπαδημητρίου, Γροντής, Γιάγκο, Αρκούδας, Σταματής, Κουρέλλας, Καλογέρης, Κουτρουμπής, Παυλής, Νικολόπουλος, Φροξυλιάς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x