Stoiximan Super League

Κουρέλας… 2016

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και επίσημα για την επόμενη τετραετία ο Νίκος Κουρέλας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Βαγγέλη Βλάχο κατά την προετοιμασία της ομάδας στο Τσέστερ, της Αγγλίας και οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία. Τα είπαν Βλάχος και Τσιάρτας για τα μεταγραφικά πριν την προπόνηση της Δευτέρας.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνίζεται και επίσημα για την επόμενη τετραετία ο Νίκος Κουρέλας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στον Βαγγέλη Βλάχο κατά την προετοιμασία της ομάδας στο Τσέστερ, της Αγγλίας και οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.

Ο Κουρέλας άφησε άκρως ικανοποιημένο τον προπονητή της «Ένωσης» τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα δυνατά φιλικά που έδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» και τελικά η ΑΕΚ τον «έδεσε» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Πριν διεξαχθεί η απογευματινή προπόνηση της ομάδας, ο Κουρέλας έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τις δύο πλευρές να πετυχαίνουν αυτό που ήθελαν εξ’ αρχής.

Το… μενού πριν την προπόνηση δεν είχε μόνο υπογραφές συμβολαίων. Είχε και σύσκεψη μεταξύ Βασίλη Τσιάρτα και Βαγγέλη Βλάχου. Οι δύο άνδρες της ΑΕΚ μίλησαν κυρίως για τα μεταγραφικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και πιο συγκεκριμένα τα δύο διαφαινόμενα… ναυάγια στις υποθέσεις των Ιωαννίδη και Μαγκντί. Φυσικά, ο Έλληνας τεχνικός έριξε και πάλι… στο τραπέζι την ανάγκη που έχει η ΑΕΚ για έναν αμυντικό και επιτελικό χαφ.

Ο Βλάχος «καίγεται» για τις δύο θέσεις και το έδειξε ακόμα μια φορά στη συνάντηση που είχαν. Επιπλέον συζητήθηκε και το τι μέλλει γενέσθαι με τους πολλούς ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Επιθυμία του προπονητή των «κιτρινόμαυρων» είναι να… αδειάσει το ρόστερ και μάλιστα φέρεται να έχει κατασταλάξει στους παίκτες που θα παραμείνουν και μπορούν να βοηθήσουν την ερχόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x