Stoiximan Super League

«Δεν τελείωσε τίποτα»

«Καμπανάκι» ενόψει του επαναληπτικού με τη Μάδεργουελ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League χτύπησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει εφησυχασμό μετά το διπλό στη Σκωτία και αυτό φρόντισε να το δείξει από… νωρίς. «Δεν τελείωσε τίποτε» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα στην προπόνηση του Σαββάτου (04/08). Επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα ο Πίντο, τριήμερη άδεια πήρε ο Μπαρμπαρούσης.

«Καμπανάκι» ενόψει του επαναληπτικού με τη Μάδεργουελ στο Ολυμπιακό Στάδιο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League χτύπησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει εφησυχασμό μετά το διπλό στη Σκωτία και αυτό φρόντισε να τους δείξει στις δύο προπονήσεις του Σαββάτου.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα. Η νίκη αυτή ήταν ένα πολύ σημαντικό και καλό αποτέλεσμα! Πρέπει όμως να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Στο γήπεδο πρέπει να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Απομένει ένα ματς, το οποίο θα είναι μπροστά στον κόσμο μας. Για αυτό πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι και βελτιωμένοι» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.

Στα αγωνιστικά, το ευχάριστο έχει να κάνει με την επιστροφή του Αντρέ Πίντο στις προπονήσεις. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε το πρόγραμμα των υπόλοιπων συμπαικτών του, αλλά αποτελεί ερωτηματικό το αν θα βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης, αφού έχει μείνει πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Από την άλλη, ο Χαμπίμπ Σο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στην απογευματινή προπόνηση, παρών ήταν και ο Κώστας Μπαρμπαρούσης, ο οποίος συνομίλησε αρχικά με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να δώσει άδεια τριών ημερών στον ομογενή μεσοεπιθετικό, προκειμένου να ξεκουραστεί μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Στην πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε παιχνίδι με μικρές εστίες και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα. Το απόγευμα το πρόγραμμα περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας «5-2» και δίτερμα με περιορισμούς και έμφαση στην τακτική.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x