Stoiximan Super League

«Ανώτεροι από την Μάδεργουελ»

Την άποψη του πως ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερη ομάδα από την Μάδεργουελ αλλά και πως το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην φετινή σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο παίκτης των «πρασίνων» μίλησε ακόμα και για τον Ιμπραήμ Σισοκό αλλά και για τον… σκόρερ του πρώτου γκολ απέναντι στους Σκωτσέζους!

Την άποψη του πως ο Παναθηναϊκός είναι ανώτερη ομάδα από την Μάδεργουελ αλλά και πως το «τριφύλλι» θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην φετινή σεζόν, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.


Ο παίκτης των «πρασίνων» μίλησε ακόμα και για τον Ιμπραήμ Σισοκό αλλά και για τον… σκόρερ του πρώτου γκολ απέναντι στους Σκωτσέζους!



Διαβάστε την συνέντευξη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο στην εφημερίδα «Real news».

Για τα παιχνίδια απέναντι στην Μάδεργουελ:

«Μόλις καταλάβαμε ότι είμαστε ανώτεροι από την Μάδεργουελ κάναμε απλά τα πράγματα και πήγαν όλα καλά. Παίξαμε όπως αρμόζει στον Παναθηναϊκό και πήραμε τη νίκη. Δεν νομίζω ότι κινδυνεύσαμε από τους Σκωτσέζους, αντίθετα θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ! Δεν λέει τίποτα ότι κερδίσαμε, γιατί υπάρχουν άλλα 90 λεπτά που θα παιχτούν στην Αθήνα. Θα πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και ανάλογη συνέχεια και στο ΟΑΚΑ. Θα παίξουμε πάλι για την νίκη και για τον κόσμο μας, ο οποίος ελπίζω να έλθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα».

Για το πρώτο του τέρμα του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Σκωτίας:

«Δεν ξέρω αν βρήκε τη μπάλα ο Μπουμσόνγκ ή όχι στο πρώτο μας γκολ. Η UEFA το χρέωσε σε μένα, από εκεί και πέρα τι να πω; Δεν έτυχε, μάλιστα, να το κουβεντιάσω με τον Μπουμσόνγκ αν αυτός τελικά έβαλε το πόδι του ή όχι. Εξάλλου, τέτοια πράγματα δεν μας ενδιαφέρουν ως παίκτες. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Έτσι, δεν ασχοληθήκαμε και πολύ με το ποιος έβαλε το γκολ».

Για το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού», Ιμπραήμ Σισοκό:

«Από τη πρώτη στιγμή που πάτησε ο Σισοκό το πόδι του στην Παιανία και τον είδα πίστεψα σε αυτόν. Είδα ότι είχε κάτι διαφορετικό, αφού ξεχώρισε αμέσως. Τον πίστεψα και τον πιστεύω και νομίζω ότι θα πάει πολύ καλά».

Για το πώς περιμένει τον Παναθηναϊκό φέτος:

«Θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί μια νέα κατάσταση και επειδή είναι στο DNA του να κάνει πρωταθλητισμό, έτσι θα κάνει και φέτος. Θα είναι η συνέχεια της περσινής πορείας και αν είμαστε πιο προσεχτικοί, όλα μπορούν να συμβούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x