Stoiximan Super League

«Κρατάμε τα θετικά στοιχεία»

Θετικό χαρακτήρισε το πρώτο δείγμα του φετινού Άρη, παρά την φιλική ήττα (1-0) από τη Σιένα, ο Κώστας Καζναφέρης. Ο μέσος των «κίτρινων» δεν κρύφτηκε ούτε για το νέο -πιο αμυντικογενές- στιλ που θα παρουσιάσουν τη νέα σεζόν, ούτε για τις δυσκολίες που περιμένουν την ομάδα στην διάρκειά της.

Θετικό χαρακτήρισε το πρώτο δείγμα του φετινού Άρη, παρά την φιλική ήττα (1-0) από τη Σιένα, ο Κώστας Καζναφέρης.

Ο μέσος των «κίτρινων» δεν κρύφτηκε ούτε για το νέο -πιο αμυντικογενές- στιλ που θα παρουσιάσουν τη νέα σεζόν, ούτε για τις δυσκολίες που περιμένουν την ομάδα στην διάρκειά της.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Το σκορ δεν μας ενδιέφερε και τόσο. Δεν ήμασταν έτοιμοι σε αντίθεση με τη Σιένα. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία. Έχουμε κάποιες ατέλειες αλλά τα πήγαμε καλά. Αρκετοί παίκτες μπορούν να παίξουν σε διάφορες θέσεις Παίκτες-εργαλεία. Επίσης είμαστε μια ομάδα που τρέχει ασταμάτητα».

Για τη Σιένα: «Περιμέναμε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Ήταν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη δύναμη. Αυτές τις μέρες δουλεύουμε στο μεσοαμυντικό κομμάτι για να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ και να πιέζουμε σε όλο το γήπεδο».

Σε προσωπικό επίπεδο, ανέφερε: «Είναι θέμα του προπονητή, όπου με χρειαστεί εκεί θα αγωνιστώ. Θα διανύσουμε ένα “Γολγοθά” φέτος και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Γκέσιος, σημείωσε: «Ήταν το πρώτο φιλικό. Περιμέναμε λίγο καλύτερη τη Σιένα μιας και είναι πιο έτοιμη. Θα κρατήσουμε τα θετικά, αλλά πρέπει να δούμε και τις ατέλειες μας. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Είναι πολύ νωρίς και έχουμε δουλειά ακόμα. Δουλεύουμε πιο πολύ το μεσοαμυντικό κομμάτι και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα δουλέψουμε και το επιθετικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x