Stoiximan Super League

«Απαντά για Γκρέκο η Ρόμα»

Έτοιμους να απαντήσουν ακόμη και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στην πρόταση του Ολυμπιακού για τον Λεάντρο Γκρέκο εμφανίζουν τους ανθρώπους της Ρόμα ιταλικά Μέσα. Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας- φέρεται να είναι στο στόχαστρο των Πεσκάρα και Κιέβο.

Έτοιμους να απαντήσουν ακόμη και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης στην πρόταση του Ολυμπιακού για τον Λεάντρο Γκρέκο εμφανίζουν τους ανθρώπους της Ρόμα ιταλικά Μέσα.

Οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με τον Τύπο της γειτονικής χώρας- φέρεται να είναι στο στόχαστρο των Πεσκάρα και Κιέβο.

Στους Πειραιώτες επικρατεί αισιοδοξία, αφού η πρόταση για δανεισμό του ποδοσφαιριστή (που έχει ιδιαίτερα υψηλό συμβόλαιο) θεωρείται καλή και είναι μάλλον δύσκολο να βρεθεί ομάδα που θα είναι σε θέση να κάνει το ίδιο και παράλληλα να καλύψει τις απαιτήσεις των Ρωμαίων για αγορά. «Ατού» των «ερυθρολεύκων» είναι φυσικά και η οψιόν απόκτησής του μετά από ένα χρόνο.

Οι Ιταλοί λοιπόν, φαίνεται πως έχουν στα χέρια τους τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων μερών και καλούνται να πάρουν την τελική τους απόφαση, κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί, εφόσον υπάρχει δόση αλήθεια σε όσα μεταδίδουν οι γείτονες.

Στον Ολυμπιακό πάντως υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης, όπως άλλωστε και εκείνης του Ρουΐς, με τους Πειραιώτες να αναμένεται να αποκτήσουν το 60% των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 700-800 χιλ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x