Stoiximan Super League

Στη Σάντος ο «Πατίτο»

Στη Σάντος της Βραζιλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter. Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην Βραζιλία την καριέρα του και μάλιστα στην ομάδα όπου αγωνίζεται και ο Νεϊμάρ.

Στη Σάντος της Βραζιλίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πατρίσιο Ροντρίγκεζ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter.

Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να συνεχίσει στην Βραζιλία την καριέρα του και μάλιστα στην ομάδα όπου αγωνίζεται και ο Νεϊμάρ.

«Τελείωσε και είμαι ευτυχισμένος. Σήμερα ταξιδεύω στη Βραζιλία για να τελειώσει η μεταγραφή μου στη Σάντος. Ελπίζω να πάρω την φανέλα με τον νούμερο 11 αλλιώς θα φύγω από εκεί αμέσως», έγραψε χαρακτηριστικά και με αρκετή δόση χιούμορ ο Ροντρίγκεζ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ομάδα που αφήνει, παραμένοντας πάντα πιστός οπαδός της.

Πλέον, αυτή η περίπτωση κλείνει για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι αναγκασμένος να στραφεί σε άλλες λύσεις προκειμένου να εντοπίσει τον παίκτη που θα «οργανώνει» το παιχνίδι της ομάδας του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x