Stoiximan Super League

Ελπίζουν για Ναπολεόνι

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ατρομήτου για την υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι. Οι Περιστεριώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ιταλό επιθετικό και χρειάζεται να τα βρουν με τους Βοιωτούς, ώστε να εντάξουν άμεσα τον παίκτη στο ρόστερ τους. Ο Γιώργος Σπανός θα έχει εντός της εβδομάδας επαφή με τον Γιάννη Κομπότη, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έδειχνε απρόθυμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ατρομήτου για την υπόθεση του Στέφανο Ναπολεόνι.

Οι Περιστεριώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Ιταλό επιθετικό και χρειάζεται να τα βρουν με τους Βοιωτούς, ώστε να εντάξουν άμεσα τον παίκτη στο ρόστερ τους.

Ο Γιώργος Σπανός θα έχει εντός της εβδομάδας επαφή με τον Γιάννη Κομπότη, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα έδειχνε απρόθυμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

Στον Ατρόμητο εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως τελικά θα καταφέρουν να ικανοποιήσουν την πλευρά του Λεβαδειακού και πως θα προκύψει η συμφωνία και μάλιστα κάποιες «πηγές» αναφέρουν ότι ο παίκτης θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το Πράβετς της Βουλγαρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x