Stoiximan Super League

Ξεκίνημα με... όνειρα

Στο Καρπενήσι αφίχθη η αποστολή του Ατρόμητου προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, εν όψει της νέας περιόδου, όπου τα όνειρα τόσο εντός συνόρων, όσο και στην Ευρώπη είναι υψηλά. Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στο Καρπενήσι για έκτη συνεχόμενη φορά και φαίνεται ότι της… πάει η περιοχή για το «μοντάρισμα».

Στο Καρπενήσι αφίχθη η αποστολή του Ατρόμητου προκειμένου να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του συλλόγου, εν όψει της νέας περιόδου, όπου τα όνειρα τόσο εντός συνόρων, όσο και στην Ευρώπη είναι υψηλά.

Η ομάδα του Περιστερίου βρίσκεται στο Καρπενήσι για έκτη συνεχόμενη φορά και φαίνεται ότι της… πάει η περιοχή για το «μοντάρισμα». Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε χαλαρό τρέξιμο και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς ακολούθησαν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, υπό το βλέμμα του Σέρβου τεχνικού.

Στη συνέχεια, η αποστολή των «κυανόλευκων» χωρίστηκε σε δύο ομάδες για το καθιερωμένο δίτερμα, με το τεχνικό τιμ να δίνει συνεχώς οδηγίες. Κανονικά μέρος έλαβε ο Θανάσης Καραγκούνης, ενώ απών ήταν όπως αναμενόταν ο Ντένις Επστάιν, ο οποίος παρέμεινε στην Αθήνα, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα και να… ανηφορίσει για Καρπενήσι, εφόσον το ιατρικό τιμ δώσει το «ok».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x