Stoiximan Super League

Ενημέρωση Αλαφούζου για το εγχείρημα του

Για το σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού μέσω της λαϊκής βάσης που ετομάζει, θα ενημερώσει την Τετάρτη το μεσημέρι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο επιχειρηματίας έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους μετόχους, ανεξαρτήτως ποσοστού, να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα του.

Για το σχέδιο σωτηρίας του Παναθηναϊκού μέσω της λαϊκής βάσης που ετομάζει, θα ενημερώσει την Τετάρτη το μεσημέρι ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο επιχειρηματίας έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους μετόχους, ανεξαρτήτως ποσοστού, να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το εγχείρημα του.

Το κάλεσμα είναι για τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα επιτραπεί η είσοδος στους δημοσιογράφους. Το περίεργο, βέβαια, είναι πως αύριο, στις 18:15 ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι σε ένα κρίσιμο για το ευρωπαϊκό μέλλον του συλλόγου παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος και Πατέρας είχαν την ευκαιρία να τα πουν κατ' ιδίαν με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να παραστούν στην ενημέρωση. Μετά την συνάντηση του Αλαφούζου με τους μικρομετόχους αναμένεται να υπάρξει και επίσημη παρουσίαση του εγχειρήματος του στα ΜΜΕ αν και μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις τα πράγματα γίνονται πιο ρευστά.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x