Stoiximan Super League

Ενοχλημένος ο Αλαφούζος

Την δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν έτοιμο, μαζί με μία ομάδα επιχειρηματιών, να αποκτήσει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας ότι έχει συνομιλίες με τον Τζίγκερ, τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Αδαμάντιο Πολέμη προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού. Επίσημη τοποθέτηση του αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες.

Την δυσαρέσκειά του για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν έτοιμο, μαζί με μία ομάδα επιχειρηματιών, να αποκτήσει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος, τονίζοντας ότι έχει συνομιλίες με τον Τζίγκερ, τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Αδαμάντιο Πολέμη προκειμένου να βρεθεί λύση για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Ο κ. Αλαφούζους μάλιστα, θα τοποθετηθεί επίσημα ξεκαθαρίζοντας την θέση του σε άρθρο του που θα δημοσιευθεί στην «Καθημερινή» την Κυριακή αλλά και σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, για την ώρα διέψευσε ότι είναι σε επαφές με τον Τίτο Βασιλόπουλο και συμπλήρωσε ότι έχει συνομιλίες μόνο με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ανδρέα Βγενόπουλο και Αδαμάντιο Πολέμη ώστε να βοηθήσει να βρεθεί μία λύση για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x