Stoiximan Super League

«Στο πλευρό της ομάδας»

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα έγινε την Τετάρτη σε μαγαζί πίσω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας η κοπή της πίτας της ομάδας του Παναθηναϊκού. «Όλα θα πάνε καλά, θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας», το κοινό μήνυμα των μελών της διοίκησης που έδωσαν το «παρών». Παραβρέθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα έγινε την Τετάρτη σε μαγαζί πίσω από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας η κοπή της πίτας της ομάδας του Παναθηναϊκού. «Όλα θα πάνε καλά, θα είμαστε στο πλευρό της ομάδας», το κοινό μήνυμα των μελών της διοίκησης που έδωσαν το «παρών». Παραβρέθηκε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και η αισιοδοξία για το αγωνιστικό αλλά και διοικητικό κομμάτι, διάχυτη σε όσους βρέθηκαν στην κοπή της πίτας της ομάδας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Γόντικας, είπε:
«Καλησπέρα σας. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά και θέλω να σας καλωσορίσω στην εκδήλωση. Είναι η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παναθηναϊκού. Και αυτή η εκδήλωση μας βρίσκει σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό σημείο και μακάρι να μείνουμε έτσι μέχρι τέλους.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω πάρα πολύ, όλους έχουν βάλει πλάτη τους τελευταίους μήνες. Ξέρετε ποιοι είστε μην τα ξαναλέω. Και ελπίζω πως η συνέχεια και η εξέλιξη της χρονιάς θα μας βρει σε καλύτερο σημείο από αυτά τα προβλήματα που έχουμε, έχοντας εκπληρώσει βεβαίως το στόχο μας που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας κι ελπίζω ακόμη κι αυτοί που δεν μας πίστευαν στην αρχή της χρονιάς, να βρεθούν κοντά μας
».

Ο Σίλβα Κλέιτον δήλωσε: «Έχουμε δρόμο ακόμη. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, τον χρειαζόμαστε. Ελπίζω να βρεθούν κοντά μας όλοι. Είναι πολύ σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό. Πρέπει να μπούμε αποφασιστικά για να το κερδίσουμε».


Από την πλευρά των ανθρώπων της διοίκησης, η κ. Λομβάρδου τόνισε: «Η σημερινή μέρα εύχομαι να είναι η απαρχή της λύσης των προβλημάτων. Είμαι αισιόδοξη για την συνέχεια».

Στην συνέχεια, ο κ. Κωνσταντίνου, είπε: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί η πορεία της ομάδας στο γήπεδο φέτος μας έχει κάνει χαρούμενους», ενώ ο Παναγιώτης Δάβαρης, πρόσθεσε: «Προσπαθούμε και θα είμαστε κοντά στους παίκτες και την ομάδα. Όλα θα πάνε καλά».

Το πιο αισιόδοξο μήνυμα ήρθε δια στόματος του κ. Δομάζου που είπε: «Είναι μέρα χαράς σήμερα, αλλά η μεγαλύτερη χαρά θα έρθει στο τέλος της σεζόν».

Από την πλευρά των παικτών, δηλώσεις έκανε ο Ματίας Μπιάρσμιρ. «Αυτό το διάστημα είχαμε πολλά ματς και το ευχάριστο είναι ότι δεν είχαμε απώλειες. Είμαι ευχαριστημένος που πήρα την ευκαιρία και έπαιξα», τόνισε.

Για τον τραυματισμό του και την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μίλησε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. «Ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σε τρεις εβδομάδες περίπου», ξεκαθάρισε ο Γάλλος αμυντικός ενώ Ιωαννίδης και Μαυρίας, συμφώνησαν ότι: «Κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και όχι τι κάνουν οι αντίπαλοι. Θέλουμε και την νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x