Stoiximan Super League

Δύσκολα ο Λέτο!

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Σεμπαστιάν Λέτο να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακό για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του. Την ίδια ώρα, σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κουίνσι, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το απόγευμα θα γίνουν τα αποτελέσματα.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Σεμπαστιάν Λέτο να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Λεβαδειακο για την 20η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Αργεντινός έκανε θεραπεία στη σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού», αφού εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατό του. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του 26χρονου παίκτη και, αν συνεχίσει να έχει πρόβλημα, τότε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίησή του.

Την ίδια ώρα, σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κουίνσι, ο οποίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και το απόγευμα θα γίνουν τα αποτελέσματα.

Αν βγουν καθαρές οι εξετάσεις, τότε θα προσπαθήσει να προπονηθεί αύριο και θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x