Stoiximan Super League

«Τώρα πρέπει να πατήσει γκάζι ο ΠΑΟ»

Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου και την ήττα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, οι «πράσινοι» έγιναν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θεωρεί ο Στράτος Αποστολάκης. «Τώρα που είναι ο επίδοξος πρωταθλητής, θα τον αντιμετωπίζουν κι όλοι έτσι. Άρα, τώρα πρέπει να πατήσει γκάζι ο Παναθηναϊκός», είπε ο παλιός άσος στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου και την ήττα του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, οι «πράσινοι» έγιναν φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, θεωρεί ο Στράτος Αποστολάκης.

«Τώρα που είναι ο επίδοξος πρωταθλητής, θα τον αντιμετωπίζουν κι όλοι έτσι. Άρα, τώρα πρέπει να πατήσει γκάζι ο Παναθηναϊκός», είπε ο παλιός άσος στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στράτος Αποστολάκης στον Βασίλη Σαμπράκο και την εκπομπή «Insiders».

-Πως σας φάνηκε ο Παναθηναϊκός με τον Ατρόμητο; Τον βλέπατε νικητή κατά την διάρκεια του ματς;

«Νικητή τον έβλεπα, ναι. Διότι χρώσταγε νίκη με καλή εμφάνιση, αφού στα προηγούμενα ματς, έκανε μια κοιλιά. Χθες, ήταν αισθητά βελτιωμένος. Δεν έπαιξε τόσο καλά όσο στον πρώτο γύρο, αλλά σίγουρα, ήταν καλύτερος από τα τελευταία παιχνίδια. Είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσει την κοιλιά που έκανε. Η οποία οφείλεται στην πτώση των 3-4 καλών ποδοσφαιριστών που διαθέτει επιθετικά η ομάδα».

-Είναι ελλιπές το ρόστερ δηλαδή; Είναι ζήτημα 3-4 ποδοσφαιριστών η καλή απόδοση;

«Κοιτάξτε, δεν το λέω μόνο εγώ, είναι κοινή παραδοχή πως ο Παναθηναϊκός επιθετικά στηρίζεται στους Λέτο, Κούίνσι, και λίγο στους Ζέκα και Κατσουράνη. Αυτοί είναι που επιθετικά μπορούν να κάνουν κάτι κι αν «πέσει» η απόδοσή τους ή λείπουν, δημιουργείται πρόβλημα».

-Περιμένατε την ανάκαμψη του Καρνέζη;

«Μου έλεγαν και άνθρωποι μέσα από την ομάδα πως είναι καλός τερματοφύλακας. Εξυπακούεται πως πρέπει να έχεις δυνατότητες, αλλά το παιδί αυτό, απέδειξε πως έχει και δυνατό χαρακτήρα. Μακάρι να μην τον ματιάσουμε».

Θα στοιχηματίζατε στον ΠΑΟ, πως θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα;

Ναι, θα το έκανα. Διότι ο Ολυμπιακός δείχνει μεταπτώσεις στην απόδοση του, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι λίγο πιο σταθερός. Και μπράβο στα παιδιά που με τόσα προβλήματα είναι εκεί και δείχνουν αυτή την ομοιογένεια. Για αυτό και ποντάρω. Πάντως πρέπει ο Παναθηναϊκός τώρα να πατήσει γκάζι, επειδή είναι ο επίδοξος πρωταθλητής και όλοι έτσι θα τον αντιμετωπίζουν».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x