Stoiximan Super League

Μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟ…

… αποδεικνύεται ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Και εκθέτει εν μέρει τον προπονητή του, αφού ο Φερέιρα, μέχρι τους τραυματισμούς των Σαριέγκι-Μπουμσόνγκ και την απουσία του Καντέ που πήγε στο Copa Africa, δεν υπολόγιζε καν τον Σουηδό. Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός μέχρι πρότινος έψαχνε να βρει ομάδα, αφού κι ο Παναθηναϊκός ήθελε να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιο του(475.000€ ετησίως). Και θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν βρήκε. Γιατί;

… αποδεικνύεται ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

Και εκθέτει εν μέρει τον προπονητή του, αφού ο Φερέιρα, μέχρι τους τραυματισμούς των Σαριέγκι-Μπουμσόνγκ και την απουσία του Καντέ που πήγε στο Copa Africa, δεν υπολόγιζε καν τον Σουηδό.

Μάλιστα, ο διεθνής αμυντικός μέχρι πρότινος έψαχνε να βρει ομάδα, αφού κι ο Παναθηναϊκός ήθελε να ξεφορτωθεί το «βαρύ» συμβόλαιο του(475.000€ ετησίως).

Και θα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί που δεν βρήκε. Γιατί;

Διότι ο Σουηδός αν και προερχόμενος από το «ψυγείο» που είχε μπει καιρό τώρα, μπήκε στην ενδεκάδα και είναι αξιοπρεπέστατος. Και είναι πάσης γνωστό, πως όταν ένας αθλητής δεν έχει καλή ψυχολογία επειδή δεν τον υπολογίζουν και έχει και έλλειψη ρυθμού αφού δεν αγωνίζεται, είναι τρομερά δύσκολο να αποδώσει στα στάνταρ απόδοσης του.

Όμως με τον Μπιάρσμιρ δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Εξάλλου, η προβληματική άμυνα του «τριφυλλιού», στα τέσσερα παιχνίδια που ξεκίνησε ο Σουηδός δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ. Με τον σκανδιναβό να στέκεται μια χαρά. Αφού ούτε κάποιο λάθος έχει κάνει ενώ συν τοις άλλοις, είναι και καλύτερος σε ατομική απόδοση από τους παρτενέρ του. Είτε με τον Κατσουράνη, είτε με τον Σαριέγκι που αγωνίστηκε.

Και στην τελική, ο Μπιάρσμιρ μπήκε «κατεψυγμένος» στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος στην ομάδα και η εικόνα του, σε καμία περίπτωση δεν είναι για να μην υπολογίζεται καν από το τεχνικό τιμ. Δηλαδή, είναι τόσο χειρότερος του Σαριέγκι, που λογίζονταν ως ο ένας εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών;

Το σημαντικότερο βέβαια, είναι πως εκεί που ο Παναθηναϊκός αναζητούσε επειγόντως ενίσχυση στα μετόπισθεν, βρήκε έναν ποδοσφαιριστή εκ των έσω. Και η μεταγραφή αυτή, δεν θα κοστίσει. Ούτε σε χρόνο προσαρμογής στον κόουτς, αλλά ούτε σε χρήμα στα ελλειμματικά ούτως ή άλλως ταμεία της ΠΑΕ.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x