Stoiximan Super League

Κάτι να βρεθεί και σύντομα

Η ισοπαλία της ΑΕΚ απέναντι στον Εργοτέλη απλώς έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο τα προβλήματα της ομάδας και τον προβληματισμό των ποδοσφαιριστών για όλα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο. Ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και… στάθηκε στη σημασία εύρεσης μιας λύσης που θα δώσει ελπίδα...

Η ισοπαλία της ΑΕΚ απέναντι στον Εργοτέλη απλώς έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο τα προβλήματα της ομάδας και τον προβληματισμό των ποδοσφαιριστών για όλα όσα συμβαίνουν σε διοικητικό επίπεδο.

Ο Νίκος Κωστένογλου στη συνέντευξη Τύπου ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και… στάθηκε στη σημασία εύρεσης μιας λύσης που θα δώσει ελπίδα...

«Σκοινοβατούμε κάθε μέρα. Κάτι πρέπει να γίνει σύντομα στην ΑΕΚ. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει καθημερινά», τόνισε ο προπονητής της Ένωσης αποκαλύπτοντας τον προβληματισμό του για το «αύριο».

Στην Ένωση το βάρος είναι και πάλι στραμμένο στις διοικητικές εξελίξεις και στο ενδεχόμενο εύρεσης μιας λύσης που θα φέρει και αισιοδοξία.

Χθες ο Τάκης Κανελλόπουλος ήταν ο πρώτος από τους μετόχους που τάχθηκε ανοικτά υπέρ της πρότασης του Μιχάλη Τροχανά. Με γραπτή του δήλωση, ο πρώην παράγοντας της ΠΑΕ τονίζει πως η πρόταση του παλιού προέδρου «είναι στη σωστή κατεύθυνση».

Ξεκαθαρίζει, λοιπόν, πως θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση, αφού «μπροστά στην κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η ΑΕΚ», κανένας δεν έχει δικαίωμα να μείνει στις διαφορές του παρελθόντος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x