Stoiximan Super League

Σολτάνι: «Το περίμενα καιρό»

Ο Καρίμ Σολτάνι αποδείχθηκε η χρυσή του Μίχαλ Πρόμπιερζ αφού με προσωπικό του τέρμα, έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση -και την εν τέλει- του Άρη στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ανακουφισμένος που επιτέλους σκόραρε και βοήθησε τους «κίτρινους» να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Γαλλοαλγερινός εξτρέμ.

Ο Καρίμ Σολτάνι αποδείχθηκε η χρυσή του Μίχαλ Πρόμπιερζ αφού με προσωπικό του τέρμα, έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση -και την πρόκριση εν τέλει- του Άρη στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ανακουφισμένος που επιτέλους σκόραρε και βοήθησε τους «κίτρινους» να πάρουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα, παρουσιάστηκε ο Γαλλοαλγερινός εξτρέμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ηταν κομβικό το χρονικό σημείο του γκολ που πέτυχα. Εκείνη τη στιγμή η ομάδα ένιωσε καλύτερα, απέκτησε εμπιστοσύνη και είδατε ότι πήρε τα ηνία του αγώνα. Συνεπώς, το χρονικό σημείο του γκολ ήταν καθοριστικό. Προσωπικά έψαχνα πολύ καιρό αυτό το γκολ.

Αρχικά είχα την τιμωρία, μετά είχα τον τραυματισμό, έχασαν πολλά παιχνίδια γεγονός που κόστισε και στον αγωνιστικό ρυθμό μου. Πλέον επέστρεψα κι ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα ακόμη περισσότερο.

Νίκες σαν κι αυτή μπορούν να βοηθήσουν ώστε να αποκτήσουμε καλύτερο πνεύμα σαν ομάδα. Μας λείπει ένα σερί αποτελεσμάτων που θα μας κάνει να νιώσουμε καλύτερα. Πλέον στρέφουμε τη προσοχή μας στο πρωτάθλημα, γιατί είναι αναγκαίο να πετύχουμε διαδοχικές νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x