Stoiximan Super League

Ιμπαγάσα προσεχώς…

Πλήρως μοιάζει να έχει επανέλθει ο Άριελ Ιμπαγάσα, ωστόσο η επιστροφή του δεν θα συνδυαστεί με την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη», για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά, όμως προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής και να επιστρέψει δριμύτερος στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας. Επιστρέφει ο Γέστε.

Πλήρως μοιάζει να έχει επανέλθει ο Άριελ Ιμπαγάσα, ωστόσο η επιστροφή του δεν θα συνδυαστεί με την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καραϊσκάκη», για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά, όμως προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής και να επιστρέψει δριμύτερος στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας.

Επιστροφή σε «ερυθρόλευκη» αποστολή για τον Φρανσίσκο Γέστε, όπως επίσης και για τον Χοσέ Χολέμπας.

Ένα μέρος του προγράμματος και εν συνεχεία ατομικό ακολούθησε ο Μακούν, ενώ θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο πραγματοποίησαν οι Μέλμπεργκ και Φέισα. Οι προαναφερθέντες μαζί με τους Δασκαλάκη, Βαλεριάνο, Ζαραδούκα και Ποτουρίδη που δεν συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε θα βρεθούν ξανά στο Ρέντη αύριο το πρωί στις 10:30.

Αναλυτικά, η 19μελής αποστολή: Κοστάντσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Χαβίτο, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς, Αμπντούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x