Stoiximan Super League

Στην Αθήνα ο Νοτιάς και... σενάρια

Έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα γίνει την Παρασκευή (10:00). Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα βρίσκεται απόψε και στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, ενώ μέσα στην ημέρα θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει στα χέρια του κάποια χειροπιαστή λύση για το μέλλον της ΑΕΚ παρά μόνο κάποιες επαφές.

Έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα ο Νίκος Νοτιάς εν όψει της κρίσιμης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΚ, που θα γίνει την Παρασκευή (10:00). Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα βρίσκεται απόψε και στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με την Άντερλεχτ, ενώ μέσα στην ημέρα θα έχει συνάντηση με τον Σταύρο Αδαμίδη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Νοτιάς δεν έχει στα χέρια του κάποια χειροπιαστή λύση για το μέλλον της ΑΕΚ παρά μόνο κάποιες επαφές. Περιμένει να δει, λοιπόν, τι έχει να παρουσιάσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ και αναλόγως θα υπάρξει απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την απευκταία λύση του πρωτοδικείου...

Την ίδια στιγμή, στα σενάρια περί υποψηφίων επενδυτών προστέθηκε και ένα που θέλει Έλληνα επενδυτή έτοιμο να βάλει 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ. Τίποτα δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται από τη διοίκηση μέχρι τώρα και οι απαντήσεις αναμένονται αύριο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x