Stoiximan Super League

Λίγες ώρες μείνανε…

Τόσον καιρό περιμένει. Τώρα που ‘ναι λίγες οι ώρες και μοιάζουν καλά τα νέα, θα την πειράξει; Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκρατημένης αισιοδοξίας που έχουν δημιουργήσει οι πληροφορίες πως βρέθηκε επενδυτής, οι φίλοι της ΑΕΚ -οριστικά πια- δεν θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο από την Παρασκευή για να μάθουν αν, ποιος και με ποιο τρόπο θα φέρει… Ανάσταση κοντά στα Χριστούγεννα!

Τόσον καιρό περιμένει.

Τώρα που ‘ναι λίγες οι ώρες και μοιάζουν καλά τα νέα, θα την πειράξει;

Μέσα σε ατμόσφαιρα συγκρατημένης αισιοδοξίας που έχουν δημιουργήσει οι πληροφορίες πως βρέθηκε επενδυτής, οι φίλοι της ΑΕΚ -οριστικά πια- δεν θα χρειαστεί να περιμένουν περισσότερο από την Παρασκευή για να μάθουν αν, ποιος και με ποιο τρόπο θα φέρει… Ανάσταση κοντά στα Χριστούγεννα!

Μπορεί να χρειάστηκε να φτάσουμε σχεδόν στο 90’ της προθεσμίας μέχρι την κρίσιμη Γενική Συνέλευση της Παρασκευής, αλλά η αισιοδοξία ότι το… γκολ θα μπει τελικά (αλήθεια είναι πως) έχει καλλιεργηθεί πλέον στον κόσμο.

Όχι φυσικά από τον Νίκο Νοτιά, που κατά την άφιξή του στην Ελλάδα (και μιλώντας αποκλειστικά στο www.sport-fm.gr) δεν άφησε πουθενά να εννοηθεί πως έχει βρει συμπαίκτη για να σηκώσουν μαζί το βάρος της ΠΑΕ. Αλλά κυρίως από τις πληροφορίες ότι ο Σταύρος Αδαμίδης έχει στα χέρια του πρόταση από επενδυτή -τις οποίες όχι απλά επιβεβαίωσε ο ίδιος, αλλά τις έκανε να ακουστούν ακόμα πιο… ενθαρρυντικές με τις δηλώσεις του στο «aek-live».

Εκεί όπου ανέφερε πως πρόκειται για «κάτι πολύ μεγάλο» και «μια πρόταση που μπορεί να αλλάξει την πορεία της ΑΕΚ» και αφού παρέπεμψε για περισσότερα στη Γενική Συνέλευση (όπου ξεκαθάρισε πως θα υπάρχει εκπρόσωπος του συγκεκριμένου επιχειρηματία), δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει αν είναι Έλληνας ή ξένος. Τουλάχιστον, ξεκαθάρισε πως δεν είναι Τούρκος (παρόλο που τόνισε πως η «Sabanci Holding» είναι μια εταιρεία που «θα μπορούσε να εκτοξεύσει την ομάδα»).

Με πιθανότερη αιτία του… μυστικισμού, λοιπόν, τον φόβο του Αδαμίδη μήπως το θέμα διαρρεύσει και «καεί», ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ωστόσο θα μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτό στον Νίκο Νοτιά πριν το παιχνίδι με την Άντερλεχτ (σε μια συνάντηση όπου θεωρείται πολύ πιθανό να βρεθεί και ο εκπρόσωπος του ενδιαφερόμενου επιχειρηματία). Άλλωστε, όπως επιβεβαίωσε στις δηλώσεις του ο Αδαμίδης, ο υποψήφιος επενδυτής επιθυμεί να συνεργαστεί με τον νυν μεγαλομέτοχο.

Την ίδια ώρα, δε, ζυμώσεις για το μέλλον της ΑΕΚ υπάρχουν και από το γκρουπ Ελλήνων επιχειρηματιών και παλιών παραγόντων που φέρονται έτοιμοι να παρουσιάσουν τη δική τους πρόταση. Αυτή θα αφορά την εξασφάλιση κάποιων πηγών χρηματοδότησης και την τοποθέτηση παλαίμαχων μορφών του παρελθόντος (Μαύρου, Μανωλά, Τσιάρτα) σε καίρια πόστα της ΠΑΕ και αναμένεται επίσης να τεθεί στη Γενική Συνέλευση. Εκεί όπου η ΑΕΚ κινδύνευε να πάει με το σύννεφο του Πρωτοδικείου από πάνω της, αλλά πλέον θα πάει με την ελπίδα (έστω) ότι έρχεται η «ξαστεριά»! Λίγες ώρες μείνανε…

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x