Stoiximan Super League

Μίλησε με εκπρόσωπο ο Αδαμίδης

Συνάντηση με τους εκπροσώπους μιας εκ των τριών εταιρειών sports management που έχουν έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ φέρεται να είχε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης. Όπως γράφει η «SportDay», το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε στα Σπάτα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που θα ενδιέφεραν πιθανόν επενδυτή.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους μιας εκ των τριών εταιρειών sports management που έχουν έρθει σε επαφή με την ΑΕΚ φέρεται να είχε χθες ο Σταύρος Αδαμίδης.

Όπως γράφει η «SportDay», το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε στα Σπάτα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα που θα ενδιέφεραν πιθανόν επενδυτή.

Τρεις εταιρείες: μία από τη Βόρεια Ευρώπη, μία αγγλική και μία ιταλική είχαν επικοινωνήσει εδώ και καιρό με τη διοίκηση της «Ένωσης», χωρίς όμως να έχει σημειωθεί κάποια σημαντική εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είδε Μπαμπούνσκι ο Σαβέβσκι!

Τον Νταβίντ Μπαμπούνσκι «τσέκαρε» ο Τόνι Σαβέβσκι, ο οποίος βρέθηκε χθες στα Σκόπια για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της εθνικής Νέων (Κ19) της ΠΓΔΜ κόντρα στην Ελβετία. Ο 17χρονος παίκτης είναι γιος του Μπόμπαν Μπαμπούνσκι, ο οποίος πριν από χρόνια είχε ακουστεί πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Στέλιου Μανωλά.

Ο νεαρός παίκτης φέρεται να «ψάχνεται» να φύγει από την Μπαρτσελόνα, αφού θεωρεί πως με τόσους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να υπάρχουν μπροστά του δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες. Αν ο πιτσιρικάς Μπαμπούνσκι μείνει ελεύθερος, τότε η ΑΕΚ, μέσω της γνωριμίας του πατέρα του παίκτη με τον Σαβέβσκι, έχει ελπίδες να «αρπάξει» ένα μεγάλο ταλέντο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x