Stoiximan Super League

Δεν αστειεύτηκε με τους Πόντιους

Τη νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕ Ποντίων στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, σε φιλικό στο οποίο δόθηκε η δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έχουν αρκετό τέτοιο στα επίσημα ματς και φυσικά οι πολλά υποσχόμενοι πιτσιρικάδες του συλλόγου. «Η υπομονή μας τελειώνει, ξυπνάτε…», το πανό που σηκώθηκε από οπαδούς του "Δικεφάλου"...

Τη νίκη με σκορ 4-1 πήρε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕ Ποντίων στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, σε φιλικό στο οποίο δόθηκε η δυνατότητα να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν έχουν αρκετό τέτοιο στα επίσημα ματς και φυσικά οι πολλά υποσχόμενοι πιτσιρικάδες του συλλόγου.

Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, κάθισε και πάλι στον πάγκο ο τεχνικός της δεύτερης ομάδας, Νίκος Κολομπούρδας, με τον τον Λάζλο Μπόλονι να παρακολουθεί πρώτα το πρόγραμμα των Αθανασιάδη και Γκαρσία κι έπειτα να παίρνει κι αυτός τη θέση του.

Σε τρία ημίωρα χωρίστηκε το παιχνίδι, με τη διαφορά δυναμικότητας να μην επιτρέπει την εξαγωγή ιδιαίτερων συμπερασμάτων, ωστόσο ο «Δικέφαλος» ήταν ορεξάτος μέχρι το 60', ενώ σε καλή κατάσταση εμφανίστηκαν οι «μεγάλοι» Μπαλάφας και Σπαντάτσιο- το ίδιο κι οι περισσότεροι από τους «μικρούς». Παρόντες οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης, Ποζατζίδης, (Γιώργος) Σαχπατζίδης και Σαράφης. Αίσθηση προκάλεσε το πανό «η υπομονή μας τελειώνει, ξυπνάτε…», που ανήρτησαν οπαδοί της ομάδας από τον σύνδεσμο του Κιλκίς.

Το φιλμ:

24’ Σέντρα του Κωνσταντινίδη από δεξιά, ο Πόποβιτς σουτάρει μέσα από την περιοχή, στο δοκάρι η μπάλα.

27’ Συνεργασία Σπαντάτσιο-Παπάζογλου, ο τελευταίος έδωσε στον Πέλκα, ο οποίος πλάσαρε τον Κελπέκη (1-0).

50’ Εκτέλεση φάουλ από αριστερά με τον Σπαντάτσιο, στην κεφαλιά ο Παπάζογλου και 2-0.

52’ Ο Μπαλάφας έβγαλε σε θέση βολής τον Σπαντάτσιο κι εκείνος με σουτ από τα όρια της περιοχής, διαμόρφωσε το 3-0.

58’ Ωραίο σόλο από τον Γεωργιάδη που μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα (4-0).

77’ Μείωσε σε 4-1 ο Χιντζίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ.

80’ Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους σε προσπάθεια του Τσιτλακίδη.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Kρέσιτς, Παπάζογλου, Πέλκας, Κίτσιου, Λαμπάκης, Παναγιωτούδης, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Σπαντάτσιο, Πόποβιτς, Κωνσταντινίδης.

Στον τελευταίο ημίωρο αγωνίστηκε με τους: Μελισσά, Σταφυλλίδη, Κωνσταντινίδη, Μπαλάφα, Ιντζίδη, Παναγιωτούδη, Τσανδάρη, Ρομπέρ, Κωστικίδη, Γεωργιάδη, Παπαδόπουλο.

Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ: Κελπέκης, Σαββίδης, Χασιώτης, Χατζηζήσης, Χιτζίδης, Τροΐρης, Σαπάνης, Πετράκος, Κωνσταντινίδης, Μουρατίδης, Χιονίδης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x