Stoiximan Super League

Δεν το… κουνάει ο Σιμάο

Στην Ελλάδα θα παραμείνει τελικώς ο Μάτε Ζούνιορ Σιμάο, αφού πήρε το «ok» από την ομοσπονδία της χώρας του να μην μεταβεί εκεί για τα δύο παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Ο αμυντικός μέσος και ο Παναθηναϊκός έστειλαν αίτημα για την παραμονή του, μια και τα δύο παιχνίδια της Μοζαμβίκης είναι εύκολα αφού αντιμετωπίζει τα νησιά Κόμορος και εάν ο Σιμάο… ξενιτεύονταν, θα έχανε σχεδόν όλη την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Στην Ελλάδα θα παραμείνει τελικώς ο Μάτε Ζούνιορ Σιμάο, αφού πήρε το «ok» από την ομοσπονδία της χώρας του να μην μεταβεί εκεί για τα δύο παιχνίδια με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Ο αμυντικός μέσος και ο Παναθηναϊκός έστειλαν αίτημα για την παραμονή του, μια και τα δύο παιχνίδια της Μοζαμβίκης είναι εύκολα αφού αντιμετωπίζει τα νησιά Κόμορος και εάν ο Σιμάο… ξενιτεύονταν, θα έχανε σχεδόν όλη την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο Φερέιρα εξέφρασε την ανησυχία του επειδή θα τον είχε στη διάθεσή του μόλις τρεις μέρες πριν το ντέρμπι, η ΠΑΕ με τον παίκτη κινητοποιήθηκαν και την Τρίτη το μεσημέρι ήρθε η θετική απάντηση από την Μοζαμβίκη αφού ο προπονητής της αφρικανικής χώρας έδωσε το «ok».

Έτσι, ο Σιμάο θα είναι εδώ όλο το διάστημα μέχρι το ντέρμπι ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα και να μην χάσει την «φόρμα» του που έχει ανακτήσει. Εξάλλου, ο Μοζαμβικανός με τις τελευταίες του εμφανίσεις «έχει» πείσει τον προπονητή του, που πλέον τον υπολογίζει στις βασικές του επιλογές παρά τον τσακωμό που είχαν στην αρχή της σεζόν. Επίσης, και για τον ίδιο τον παίκτη δεν θα ήταν καλό ναλείψει και να χάσει την θέση του στις βασικές επιλογές από τον Βιτόλο επί παραδείγματι, που καραδοκεί.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x