Stoiximan Super League

«Δικαίωμά σου»

Στις παρατηρήσεις σχετικά με την σύσταση του MoU που είχε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και τηλεφώνησε στους δικηγόρους του Τζίγκερ, η πλευρά Βαρδινογιάννη απαντά, πως ο Mr MIG: «Έχει το δικαίωμα να κάνει ότι παρατηρήσεις νομίζει, εάν προτίθεται να αναλάβει ισόποσες υποχρεώσεις της πρότασης που υπάρχει και να προηγηθεί αυτής».

Στις παρατηρήσεις σχετικά με την σύσταση του MoU που είχε ο Ανδρέας Βγενόπουλος και τηλεφώνησε στους δικηγόρους του Τζίγκερ, η πλευρά Βαρδινογιάννη απαντά, πως ο Mr MIG:

«Έχει το δικαίωμα να κάνει ότι παρατηρήσεις νομίζει, εάν προτίθεται να αναλάβει ισόποσες υποχρεώσεις της πρότασης που υπάρχει και να προηγηθεί αυτής».

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαβάζοντας προσεκτικά το MoU που υπογράφηκε μεταξύ του Τζίγκερ και του Αλ Σαούντ, διατείνεται πως βρήκε πολλές γενικότητες και ασυνήθεις αναφορές, οι οποίες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν από την πρώτη στιγμή.

Για τον λόγο αυτό, επικοινώνησε με τον κ. Γεωργόπουλο και του ζήτησε εξηγήσεις πάνω σε συγκεκριμένα σημεία του προσυμφώνου. Ο δικηγόρος, τον παρέπεμψε στον Τζίγκερ και η απάντηση ήρθε από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου.

Δηλαδή, εάν θέλει ο Mr MIG να κάνει παρατηρήσεις, θα πρέπει να τις συνοδεύσει με την ανάληψη υποχρεώσεων ισόποσων της πρότασης του πρίγκιπα. «Έχει το δικαίωμα να κάνει ότι παρατηρήσεις νομίζει, εάν προτίθεται να αναλάβει ισόποσες υποχρεώσεις της πρότασης που υπάρχει και να προηγηθεί αυτής», ήταν η απάντηση. Δηλαδή, εάν θέλει ο Βγενόπουλος, μπορεί να συμμετάσχει αυτός στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ που εγκρίθηκε στην τελευταία Γενική Συνέλευση. Αν το κάνει αυτό, σαν παλιός μέτοχος θα έχει το προβάδισμα έναντι οποιουδήποτε… πριγκιπα! Όπως και κάθε μέτοχος εξάλλου. Αφού αυτό είναι και το περίφημο «δικαίωμα των παλιών μετόχων».

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x