Stoiximan Super League

«Κανένα θέμα με Ισάεφ και ΑΕΚ»!

Ένα ακόμα πλήγμα δέχθηκε το σενάριο περί εμπλοκής του Ρόλαντ Ισάεφ στην ΑΕΚ. Μετά την διάψευση από πλευράς ΠΑΕ των συζητήσεων με τον Ρώσο μεγιστάνα, ήρθε κι ένα δημοσίευμα απ' την πατρίδα του (που επικαλείται πηγές κοντά στον ίδιο) να χαρακτηρίσει «τελείως αναξιόπιστες» τις πληροφορίες που τον θέλουν διατεθειμένο να επενδύσει στην «Ένωση».

Ένα ακόμα πλήγμα δέχθηκε το σενάριο περί εμπλοκής του Ρόλαντ Ισάεφ στην ΑΕΚ.

Μετά την διάψευση από πλευράς ΠΑΕ των συζητήσεων με τον Ρώσο μεγιστάνα, ήρθε κι ένα δημοσίευμα απ' την πατρίδα του (που επικαλείται πηγές κοντά στον ίδιο) να χαρακτηρίσει «τελείως αναξιόπιστες» τις πληροφορίες που τον θέλουν διατεθειμένο να επενδύσει στην «Ένωση».

«Τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρονται στην πρόθεση του Ρώσου επιχειρηματία να επενδύσει στην ΑΕΚ, κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα», αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα «championat.com», που αποδίδει την πληροφόρηση σε πηγή μέσα από την εταιρεία «Patero Development» της οποίας ηγείται ο Ισάεφ.

Αφού τονίζει, λοιπόν, ότι «οι πληροφορίες αυτές είναι τελείως αναξιόπιστες», ξεκαθαρίζει ότι «ο Ρόλαντ Ισάεφ δεν έχει καμία πρόθεση να επενδύσει στην ελληνική ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x