Stoiximan Super League

Κάλλιο πέντε… με τον ΠΑΟ!

Φρεσκάρισμα σε βαθμό… λίφτινγκ επεφύλαξε ο Νίκος Κωστένογλου για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ! Ο «πάτερ» επιβεβαίωσε την πρόθεση να ξεκουράσει «βαριά χαρτιά» ενόψει Παναθηναϊκού και αφήνοντας πέντε απ’ αυτά εκτός αποστολής (Δέλλα-Λυμπερόπουλο-Καφέ-Βάργκας-Καράμπελα), ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ΑΕΚ γεμάτη… νιάτα απέναντι στους Ρώσους. Έτοιμος ο Αραμπατζής!

Φρεσκάρισμα σε βαθμό… λίφτινγκ επεφύλαξε ο Νίκος Κωστένογλου για το παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ!

Ο «πάτερ» επιβεβαίωσε την πρόθεση να ξεκουράσει «βαριά χαρτιά» ενόψει Παναθηναϊκού και αφήνοντας πέντε απ’ αυτά εκτός αποστολής (Δέλλα-Λυμπερόπουλο-Καφέ-Βάργκας-Καράμπελα), ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια ΑΕΚ γεμάτη… νιάτα απέναντι στους Ρώσους.

Μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει πως το παιχνίδι του Europa League δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως αδιάφορο, ωστόσο ο Νίκος Κωστένογλου δεν δίστασε να… παραδεχθεί έμπρακτα ότι εκείνο με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικότερο για την ΑΕΚ.

Βάζοντας, λοιπόν, στη ζυγαριά τις ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης και την ξεκούραστη (και εξασφαλισμένη από πιθανούς τραυματισμούς) παρουσία των «βασικών» στο ντέρμπι της Κυριακής, προτίμησε όχι μόνο ν’ αφήσει πέντε απ’ αυτούς εκτός αποστολής, αλλά και να μην προπονηθούν την Πέμπτη για λόγους αποφόρτισης.

Έτσι, οι Δέλλας-Λυμπερόπουλος (που ούτως ή άλλως είναι αδύνατο να αγωνίζονται Πέμπτη-Κυριακή), οι Βάργκας-Καράμπελας (που θα ήταν επίσης αδύνατο να συνεχίσουν να αγωνίζονται στους ίδιους εξοντωτικούς ρυθμούς), ο Καφές (του οποίου η αποχή λόγω τραυματισμού είναι πρόσφατη) και φυσικά ο Γκούντγιονσεν (που ξεκίνησε την Τρίτη πρόγραμμα στο γυμναστήριο) θα παρακολουθήσουν απ’ την εξέδρα το ματς της Πέμπτης.

Εκεί όπου θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Γιάννης Αραμπατζής (που ξεπέρασε την κάκωση στην κοιλιακή χώρα και προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη), αλλά και περισσότεροι… από ποτέ νεαροί παίκτες -με κάποιους εξ αυτών να βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, μπορεί τα τελικά πλάνα του Κωστένογλου να φανούν στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (που θα γίνει στις 17:30 στο ΟΑΚΑ), ωστόσο αναμένεται να επαναφέρει το 4-2-3-1 και να το στελεχώσει πιθανότα ως εξής: Με τον Αραμπατζή κάτω απ' τα δοκάρια και τους Λαγό, Κάλα, Μανωλά και Γεωργέα -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Στα χαφ μάλλον θα βρεθούν οι Μάκος-Γκέντσογλου, στην τράδα μπροστά τους οι Σιαλμάς (αριστερά), Κάρλος (επιτελικό), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Μπέλεκ.

Αναλυτικά η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Μάκος, Λαγός, Μπερνς, Γεωργέας, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου, Τσουκαλάς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x