Stoiximan Super League

Σαν νίκη…

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την ισοπαλία () στην έδρα του Άρη, δεδομένων των απουσιών που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και να πάρουν την ισοπαλία που μοιάζει με… τρεις πόντους!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την ισοπαλία (1-1) στην έδρα του Άρη, δεδομένων των απουσιών που είχε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Επίσης, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και να πάρουν την ισοπαλία που μοιάζει με… τρεις πόντους!

Στις τάξεις του ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς είχαν οχτώ τελικές προσπάθειες και αν ήταν ένα κλικ πιο εύστοχοι, τότε ίσως να είχαν πάρει κάτι καλύτερο από το χθεσινό ματς.

«Το δεύτερο μέρος ήταν δικό μας. Παίξαμε το ποδόσφαιρό μας, όχι για 45 λεπτά, αλλά για κάποιες στιγμές και πιστεύω ότι στο τέλος και οι δύο ομάδες πρέπει να αποδεχθούν την ισοπαλία. Ήταν ξεκάθαρο σε μένα ότι το ξεκίνημα θα ήταν δύσκολο και ήμουν σίγουρος ότι στο δεύτερο θα παίξουμε καλύτερα», δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι μετά τη λήξη του ματς.

Ο… Γολγοθάς της ομάδας

Τον Νοέμβριο θα κριθεί σε μεγάλο θα βαθμό η πορεία του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και την Ευρώπη, όπου θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στους «32» του Europa League. Η αρχή θα γίνει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή (30/10). Ο Μπόλονι δεν υπολογίζει τους Αθανασιάδη, Γκαρσία και Λίνο. Από την πλευρά τους, ο Φωτάκης και ο Μπαλάφας θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι με τους «πράσινους».

Δείτε το πρόγραμμα της ομάδας

30/10/11
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, Σούπερ Λίγκα

03/11/11
Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ, Europa League

06/11/11
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ, Σούπερ Λίγκα

20/11/11
ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός, Σούπερ Λίγκα

26/11/11
ΠΑΟΚ-Κέρκυρα, Σούπερ Λίγκα

30/11/11
Τότεναμ-ΠΑΟΚ, Europa League

04/12/11
ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ, Σούπερ Λίγκα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x