Stoiximan Super League

Παπάζογλου: «Άρπαξα την ευκαιρία»

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ δικαιούταν τη νίκη απέναντι στον Άρη, εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε ευκαιρία τη συμμετοχή του, ωστόσο θεωρεί πως σημασία έχει να παίρνει η ομάδα του θετικά αποτελέσματα.

Την πεποίθηση πως ο ΠΑΟΚ δικαιούταν τη νίκη απέναντι στον Άρη, εξέφρασε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο επιθετικός του «Δικεφάλου του Βορρά» χαρακτήρισε ευκαιρία τη συμμετοχή του, ωστόσο θεωρεί πως σημασία έχει να παίρνει η ομάδα του θετικά αποτελέσματα.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Δεχθήκαμε από νωρίς το γκολ, αλλά με την εμφάνιση που κάναμε μπορούσαμε να παίρναμε και τη νίκη, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μπροστά. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Μπορεί να είναι δίκαιο για μερικούς το αποτέλεσμα, όμως εμείς μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο γκολ. Θέλαμε να κερδίσουμε, όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Είναι ένας σημαντικός βαθμός για μας», δήλωσε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Λάζλο Μπόλονι του, είπε: «Άρπαξα την ευκαιρία που μου έδωσε ο προπονητής μου και πέτυχα και το γκολ της ισοφάρισης. Σίγουρα σημασία έχει να παίρνει η ομάδα θετικά αποτελέσματα, όμως και για μένα αυτό το γκολ είναι σημαντικό. Συνεχίζω τη δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x