Stoiximan Super League

ΚΑΙ την είδαν ΚΑΙ… τα είπαν

Τι κι αν οι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα βρεθούν οργανωμένα (όπως έκαναν παραδοσιακά) την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ». Τον τρόπο να βρεθούν κοντά στην «Ένωση» και να περάσουν τα μηνύματά τους τον βρήκαν. Περισσότεροι από 100 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» υποδέχθηκαν την αποστολή στο Ηράκλειο και αφού αποθέωσαν Κωστένογλου και παίκτες (κι αποδοκίμασαν ενδιάμεσα τον Νίκο Μαχλά) σήκωσαν πανό για «άχρηστους διαχειριστές ονείρων». Τα πλάνα για το ματς με τον ΟΦΗ

Τι κι αν οι φίλοι της ΑΕΚ δεν θα βρεθούν οργανωμένα (όπως έκαναν παραδοσιακά) την Κυριακή στο «Γεντί Κουλέ».

Τον τρόπο να βρεθούν κοντά στην «Ένωση» και να περάσουν τα μηνύματά τους τον βρήκαν.

Περισσότεροι από 100 οπαδοί των «κιτρινόμαυρων» υποδέχθηκαν την αποστολή στο Ηράκλειο και αφού αποθέωσαν Κωστένογλου και παίκτες (κι αποδοκίμασαν ενδιάμεσα τον Νίκο Μαχλά) σήκωσαν πανό για «άχρηστους διαχειριστές ονείρων».

Οι φίλοι της «Ένωσης» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αποθέωσαν τόσο τον Νίκο Κωστένογλου και τον (ιδιαίτερα αγαπητό στο Ηράκλειο) Γιώργο Αλεξόπουλο, όσο και τους παίκτες (με τους Λυμπερόπουλο και Βάργκας να έχουν τη… μερίδα του λέοντος στις εκδηλώσεις αγάπης).

Όταν, δε, έγινε αντιληπτός ο Νίκος Μαχλάς (που επέστρεφε με την ίδια πτήση στο Ηράκλειο) αποδοκιμάστηκε για την απόφασή της ΠΑΕ ΟΦΗ να μη δώσει εισιτήρια, ώστε να βρεθούν οργανωμένα την Κυριακή στις εξέδρες του «Γεντί Κουλέ».

Οι οπαδοί των «κιτρινόμαυρων», πάντως, δεν περιόρισαν τα μηνύματά τους μόνο προς την πλευρά των… αντιπάλων, αφού είχαν φροντίσει από νωρίς να σηκώσουν πανό (με την υπογραφή της ORIGINAL Ηρακλείου) το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά (με αφορμή τα χρεωστούμενα της ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική):

«Tα παιδιά του χάντμπολ μας έκαναν υπερήφανους και πεινάνε. Πληρώστε αυτά που τους χρωστάτε, άχρηστοι διαχειριστές των ονείρων μας». Το περιεχόμενο, πάντως, θα μεταφερθεί (και δεν… αναγνώστηκε ιδίοις όμμασι από κάποιον εκ των παραληπτών του), αφού την αποστολή δεν συνόδευε κανένα από τα μέλη του Δ.Σ.

Ψηλά μέσω… Ψηλορείτη!

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο να κλάψει πάνω απ’ την καρδάρα με το (ευρωπαϊκό) χυμένο γάλα. Κρατώντας, λοιπόν τη δεύτερη σερί ενθαρρυντική εμφάνιση απέναντι στη Λοκομοτίβ, η «Ένωση» θέλει όχι μόνο να την επαναλάβει -αλλά και να τη συνδυάσει μ' ένα διπλό που θα την κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μπορεί, λοιπόν, στα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου να υπάρχουν οι «μουτζούρες» του τιμωρημένου Μάκου και των τραυματιών Γκούντγιονσεν-Γεωργέα, ωστόσο επανήλθαν (μετά από καιρό μαζί) οι Λυμπερόπουλος-Δέλλας και μετά από… έτη και έτη οι Ρίκκα και Αργυρίου.

Όλοι αυτοί συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή, με τους δύο «παλιούς» να βάζουν υποψηφιότητα και για την ενδεκάδα. Ο «Κολοσσός» με λιγότερες (αλλά όχι λίγες) πιθανότητες αφού το δίδυμο Κάλα-Μανωλά δείχνει να «δένει», αλλά ο «Λύμπε» με συντριπτικές, αφού ο Γκούντγιονσεν έχει μείνει εκτός και ο Μπέλεκ μένει… τσακωμένος με το γκολ.

Έτσι η πιθανότερη σύνθεση του 4-3-3 θα έχει τερματοφύλακα τον Αραμπατζή (αφού ο Κωνσταντόπουλος επανήλθε απ’ τον τραυματισμό του, αλλά είναι ανέτοιμος και αποκλείστηκε από την αποστολή) και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Καράμπελα, Κάλα (Δέλλα), Μανωλά και Κοντοέ.

Στα χαφ πιθανότατα θα δοθεί ένας πιο επιθετικός… τόνος, με Βάργκας-Καφέ-Χοσέ Κάρλος, ενώ πιο μπροστά ο Σιαλμάς (μετά την καλή εμφάνιση και το γκολ στη Μόσχα) διεκδικεί θέση στο δεξί άκρο -με τον Λεονάρντο να πηγαίνει αριστερά και τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x