Stoiximan Super League

Έτοιμη για τη μάχη

Χωρίς τους τραυματίες Γκούντγιονσεν-Γεωργέα και τον τιμωρημένο Μάκο, αλλά με τους «παροπλισμένους» Αντώνη Ρίκκα και Ανέστη Αργυρίου να συμπεριλαμβάνονται έπειτα από καιρό στην αποστολή, πέταξε για το Ηράκλειο η ΑΕΚ. Έχοντας αφήσει ήδη πίσω το ευρωπαϊκό ματς με τη Λοκομοτίβ, η «Ένωση» πάει έτοιμη για μάχη με τον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. που την Κυριακή αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ σε ματς για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Χωρίς τους τραυματίες Γκούντγιονσεν-Γεωργέα και τον τιμωρημένο Μάκο, αλλά με τους «παροπλισμένους» Αντώνη Ρίκκα και Ανέστη Αργυρίου να συμπεριλαμβάνονται έπειτα από καιρό στην αποστολή, πέταξε για το Ηράκλειο η ΑΕΚ.

Έχοντας αφήσει ήδη πίσω το ευρωπαϊκό ματς με τη Λοκομοτίβ, η «Ένωση» πάει έτοιμη για μάχη με τον ΟΦΗ, προκειμένου να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης του Σαββάτου (ατην οποία ο Γεωργέας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή και από την οποία απουσίαζε ο διεθνής Μπουγαΐδης), ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους 20 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή για τον αγώνα με τους Κρητικούς.

Οι εκλεκτοί, λοιπόν, του Έλληνα τεχνικού οι οποίοι πέταξαν στις 17:00 για το Ηράκλειο, είναι οι εξής: Αραμπατζής, Μοσχονάς, Καφές, Κοντοές, Δέλλας, Μανωλάς, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου, Αργυρίου, Ρίκκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x